Što omiljene poze u seksu govore o vama?

Možda ne volite govoriti o svojoj osobnosti, ali vaše geste i aktivnosti vas otkrivaju. Tako čak i poze u seksu otkrivaju nešto o vama. Vjerovali ili ne, vaša omiljena poza u seksu govori puno toga o vama. Želite li otkriti nešto više o svojemu partneru, promatrajte koje poze u seksu najčešće bira. Svaka ta poza otkriva nešto o njegovoj osobnosti, a mi vam pomažemo da to što bolje protumačite.

Doggy style poza
Volite doggy style pozu? To znači da ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji te život gleda kroz romantične naočale. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja se zna dobro provoditi. Vi ste samouvjerena, otvorena i dominantna osoba.

Misionarska poza
Naginjete tradicionalnijim položajima u seksu? Vrlo ste diplomatski nastrojena osoba te sve oko sebe smatrate jednakima. Seks je za vas još samo jedan način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, a ova poza predstavlja penetraciju duboko u vašu intimnost.

Poza žlice
A što ova poza govori i vama? Dok jedni za vas kažu kako ste učinkoviti, drugi kažu da ste lijeni. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, koja je uvijek bonus, no zahtijeva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života, ili pak imate partnera koji voli često prakticirati seks, posebice u vrijeme kada ste najumorniji. (Tportal.hr)

(www,jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.