Što omiljena poza u seksu govori o muškarcu?

Omiljeni položaji u seksu dosta govore o karakteru muškarca, pa nije loše na taj način promatrati kako se vaš muškarac ponaša i saznati možda i nešto novo o njemu. Stručnjak za neverbalnu komunikaciju i govor tijela Jan Hargrave napravio je kratku listu najčešćih položaja i što oni otkrivaju.

Misionarski položaj – muškarac voli pravila, nježan je i vjeran partner, nije nimalo dosadan jer u ovom položaju usmjerava svu svoju pažnju na partnericu. Stabilan i nježan, odličan je izbor za svaku ženu.

Položaj žlice – ovakav položaj otkriva da muškarac stalno traži potvrdu osjećaja od partnerice, jer omogućava vrlo intimno druženje.

Doggy style – pokazuje želju za dominacijom i želju da se ni u kom trenutku ne otkriju njegovi osjećaji. Nema kontakta očima, što takvom muškarcu daje osjećaj sigurnosti, nema emocija, poštovanja i ljubavi, pa muškarac koji obožava taj položaj obično ima problema sa samopouzdanjem.

Žena gore – muškarci koji inzistiraju na ovoj pozi ne žele se previše truditi u seksu, nego ostavljaju sav posao ženi. Nemaju motivacije i ambicije, i to ne samo u seksu nego i u životu, prilično su lijeni i navikli da im sve dolazi na pladnju. Ako je ovaj položaj tek pri vrhu omiljenih, to govori da muškarac ima mašte i spreman je priuštiti dobru zabavu svojoj partnerici. (Metro-portal.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.