Stiže nagla promjena vremena u BiH – Jabuka.tv

Stiže nagla promjena vremena u BiH

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda FBiH, od četvrtka se može očekivati pad temperatura zraka.

Na sjeveru zemlje kiša će preći u susnježicu i snijeg, a do kraja dana padaline će prestati. Za vikend se prognozira hladno i bez padalina.

U petak se na sjeveru očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima je moguć i slab snijeg. U Hercegovini pretežno vedro, uz postupnu naoblaku. Jutarnja temperature zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva Celzijevih.

U subotu se očekuje se umjereno do pretežno oblačno i prohladno vrijeme. Ponegdje u središnjim i istočnim područjima i sa slabim snijegom. Tijekom dana postupno smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva Celzijevih..

U nedjelju se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na sjeveru i sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do -1, a najviša dnevna temperatura većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva Celzijevih.

U razdoblju od 15. do 22. veljače, prema raspoloživim podacima, očekuje se suho i stabilno, ali i vrlo hladno vrijeme. Razdoblje će karakterizirati hladni dani.

Minimalne temperature zraka bit će od -12°C i -6°C na sjeveru, do 0°C na jugu. Maksimalne temperature kretat će se između -8°C i -3°C na sjeveru zemlje, na jugu Hercegovine do 4°C.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.