Stiže četvrta sezona serije koja je rušila rekorde Netflixa: Evo što zasad znamo – Jabuka.tv

Stiže četvrta sezona serije koja je rušila rekorde Netflixa: Evo što zasad znamo

Pandemija koronavirusa usporila je produkciju mnogih hit-serija, a jedna od njih je i Netflixov veliki hit ”Stranger Things” koji je ove godine trebao dobiti četvrtu sezonu.

Naravno, fanovi nestrpljivo očekuju odgovor na pitanja koja su se pojavila u odličnoj prošloj sezoni, a internet je tu da posluži kao plodno tlo za stotine teorija o tome što ćemo gledati.

Ne preostaje ništa drugo nego pokušati pronaći odgovor na neka goruća pitanja.

1. Hopper je živ

Netflix je objavio prvi teaser za četvrtu sezonu, a odmah su potvrdili i ono što su svi pretpostavljali – Hopper je živ. Nakon što je treća sezona završila, nakon odjavne špice mogli smo vidjeti scene iz ruskog zatvora u kojoj jedan od čuvara govori o američkom zatvoreniku. Svi su pretpostavili da se radi o Hopperu, a doznali smo i da je zatočen u radnom kampu. Ono što ne znamo je kako će se njegova priča ponovno spojiti s ostatkom ekipe.

2. Hopperova prošlost

Tijekom konvencije u Liverpoolu glumac David Harbour fanovima je rekao da će se u sljedećoj sezoni otkriti tajne o prošlosti njegova lika: U drugoj sezoni Eleven se spušta u podrum i tamo pronalazi pet kutija, a u jednoj su stvari iz laboratorija, na jednoj piše Tata, na drugoj Vijetnam i na trećoj New York. Ono što znam je da ćemo u četvrtoj sezoni imati veliko, ogromno otkriće vezano za Hopperovu priču, piše Index.

3. Povratak bivšeg

U ožujku Netflix je objavio video ekipe serije koja prolazi kroz scenarij četvrte sezone. U jednom trenutku možemo vidjeti i Rodda Partridgea. Možda vam to ime ništa ne znači, ali glumac je utjelovio Lonnieja Byersa, bivšeg supruga Joyce Byers (Winona Ryder). Inače, Lonnie se nije pojavio od prve sezone pa će biti zanimljivo vidjeti i zašto se on vratio.

4. New Mexico

Kao što smo mogli vidjeti na kraju prošle sezone, obitelj Byers odselila je iz Hawkinsa s Eleven. Inače, serija je smještena u Indianu, ali snimana je u Atlanti, a budući da su se pojavile vijesti o tome da je dio nove sezone sniman u New Mexicu, to može značiti ili da ćemo imati novo mjesto radnje ili da će New Mexico poslužiti tek kao nova lokacija.

Bilo kako bilo, vidjet ćemo gdje je obitelj odselila i kako će se to odraziti na ostatak ekipe koji se zadržao u Hawkinsu.

5. Postat će strašnije

Joe Keery koji glumi Stevea Harringtona za Total Film Magazine rekao je par stvari o novoj sezoni: Čovječe, nevjerojatno je. Braća Duffer su ponovno učinila nešto nevjerojatno. Mislim da će ove godine – i znam da to govorim svake godine – stvari postati puno strašnije, a ne smijemo zaboraviti da je prošla godina bila jako mračna.

6. The Hellfire Club

Iako ne znači apsolutno ništa, scenaristi serije za The Independent otkrili su jednu stvar vezanu za prvu epizodu nove sezone – naslov. Uglavnom, prva će se epizoda četvrte sezone zvati Chapter One: The Hellfire Club. Što to znači, ne znamo, ali uvjereni smo da će fanovi smisliti neku priču i razviti par teorija, piše Index.

7. Kad stiže

Prije nego je pandemija pomrsila planove više-manje svih filmova i serija koji se snimaju, predviđeni datum emitiranja nove sezone trebao je biti početak 2021. godine. No, kako se zbog koronavirusa sve promijenilo, pretpostavlja se kako će datum biti prebačen najranije za proljeće iduće godine.

Ove horor filmove morate pogledati!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.