ŠTIMAC: Šuker je napravio sve da se s Belgijom igra u Splitu

Igor Štimac puno bolje od Davora Šukera zna “omotati” stvari. Zbog minusa u kasi i uvreda iz publike Davor Šuker ispalio je da će Split svojih pet minuta reprezentacije dobiti kroz 20 godina, a Štimac je pojasnio što predsjednik zapravo želi reći.

Splitu nedostaje oprema na stadionu u vrijednosti milijun eura. Predsjednik Hajduka Marin Brbić rekao nam je da se tomu nema što prigovoriti. Split nije spreman za kvalifikacijsku utakmicu. Razlog za to će se uvijek naći.

Šuker će ovih dana u Splitu, tvrdi, ipak potražiti investitore u Poljud. Ako ih ne nađe, gradit će VIP lože na maksimirskom sjeveru kako bi povećao isplativost utakmica reprezentacije.

“Gledajte, znam da je predsjednik napravio puno da se protiv Belgije igra u Splitu. Znam i da uvjeti nedostaju, potrebno je uložiti u stadion. Moramo graditi, a ne rušiti i zato opet želim u Split, bez obzira na to što se događalo protiv Švicarske. Želim da reprezentacija u cijeloj Hrvatskoj bude kao kod kuće”, kaže izbornik, dodajući da su njegov primarni posao kvalifikacije i rezultati.

“Samo me rezultati drže ovdje gdje jesam. Idemo dalje marljivo skupljati bodove, kako u kvalifikacijama, tako i za renking”

Hrvatskoj će u tome vjerojatno pomoći i Gregory Sertić, nadareni veznjak Bordeauxa podrijetlom iz Brinja. Štimac ga prati od početka sezone i najavljuje da bi mogao biti u kadru za Škotsku, kada će nam nedostajati mnogi igrači, uključujući i Luku Modrića. (Index.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.