Stilske pogreške koje će uništiti svaki dobar outfit

Iako vam često pružamo savjete kako poboljšati neku odjevnu kombinaciju, ponekad je potrebno osvrnuti se i na pogreške koje je mogu uništiti.

Ovo su stvari koje biste trebale imati na umu pri odijevanju ako ne želite više nikad izaći iz kuće nezadovoljne svojim outfitom.

Zgužvana odjeća

Koliko god nova ili lijepa neka haljina ili košulja bila, ako je prije nošenja niste dobro ili uopće ispeglale, jednostavno neće dobro izgledati. Naravno, postoje tkanine koje se ne gužvaju pa s njima nećete imati problema, međutim, većinu materijala potrebno je peglati i držati na vješalici ili uredno složiti.

Vidljive naramenice grudnjaka

Ako nosite majicu koja na bilo koji način otkriva grudnjak, potrebno ju je bojom, stilom i modelom uskladiti s grudnjakom. Neke majice nemaju naramenice pa vas to možda potakne da na grudnjak stavite prozirne, gumene naramenice, no toplo vam savjetujemo da to ne činite jer izgleda vrlo neukusno. Radije obucite grudnjak bez naramenica.

Prljava obuća 

Blatnjave cipele jednostavno će narušiti sklad čitavog outfita i odati dojam lijenosti. Naš je savjet da sa sobom uvijek nosite vlažne maramice kojima ćete ih očistiti u trenu.

Mrlje od šminke na odjeći 

Sigurno barem jednom niste kupile neku majicu jer je na njoj bila mrlja od pudera. Isti loš dojam ćete ostaviti i vi u odjeći s mrljama od šminke, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.