Srušio se Airbus u Francuskoj sa 148 osoba, nema preživjelih

https://www.youtube.com/watch?v=ABU9p0s2Gxw&t=70

Zrakoplov Airbus 320 niskobudžetne aviokompanije Germanwings srušio se u južnoj Francuskoj, objavio je Reuters priopćenje francuske policije.

U zrakoplovu, koji je letio iz Barcelone za Dusseldorf, bilo je 142 putnika, dva pilota i četiri člana kabinskog osoblja.

Nesreću u Francuskim Alpama potvrdila je Agencija za civilno zrakoplovstvo.

Francuska Glavna direkcija civilnog zrakoplovstva (DGCA) potvrdila je da se zrakoplov srušio u dolini Gornji Bleacute, navode lokalne novine Le Provence wrote.

Francuska Glavna direkcija civilnog zrakoplovstva (DGCA) potvrdila je da se zrakoplov srušio u dolini Gornji Bleacute, navode lokalne novine Le Provence wrote. Francuski ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve potvrdio je da se zrakoplov srušio i krenuo je prema mjestu nesreće, javila je lokalna TV. Dodao je da je olupina pronađena u blizini mjestašca Prads-Haute-Bléone, zajednice u Alpes-de-Haute-Provence.

Francuski predsjednik Francois Hollande izjavio je kako je mala vjerojatnoća da ima preživjelih. U obraćanju novinarima, Hollande je izjavio kako je mjesto nesreće u udaljenoj regiji i da nije jasno je li itko na terenu ozlijeđen. Hollande je kazao kako je vjerojatno da su brojne žrtve Nijemci.

”To je tragedija koja se dogodila na našem tlu”, izjavio je, dodajući da će uskoro razgovarati s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.