Srpskog borca vrijeđaju jer obožava Dina Dvornika: Nije me briga za prosječne Srbende | Jabuka.tv

Srpskog borca vrijeđaju jer obožava Dina Dvornika: Nije me briga za prosječne Srbende

Prošle godine je u Areni Zagreb održan KSW event u kojem su se borili gotovo svi najbolji MMA borci iz regije i Europe, a među njima je bio i srpski borac Aleksandar Joker Ilić.

On je bio glavna tema nakon borilačkog spektakla u kojem je uživalo 12 tisuća gledatelja, a publiku je najviše osvojila činjenica da je Ilić izašao u kavez uz hit Dina Dvornika ”Zašto praviš slona od mene”.

Ipak, u domovini je zbog odabira pjesme za ulazak u kavez dobio i određene kritike, a na njih se odlučio osvrnuti putem poduljeg priopćenja koje je objavio na Instagramu.

Mi ga prenosimo u cijelosti.

Svi pušaći ku**a koji imaju i dalje problem s glazbenim ukusima, izborom pjesama, zamjeranjem što nisam izašao uz ”Oj Kosovo Kosovo”, ”Marš na drinu”, Baju Malog Knindžu” i slične pjesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosječnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu pratiti moj daljnji rad.

Kur*ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna ni riječi naše himne Bože pravde, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste…

Najveći uspjeh vam je liječenje kompleksa po komentarima.

”Jao Ilke razočaran sam, Dino Dvornik pjesma za izlazak”, ne treba da izađem uz Kosovske božure da bi ja bio veliki ratnik

Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu shvatili poruku pjesme i mog gesta.

Slijepci i seljaci komentiraju, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim osobnim pobjedama i uspjesima.

Umjesto da radite na sebi najveći uspjeh vam je komentar na nekom postu.

Nikad neću izaći uz borbene narodne pjesme, ne zato sto ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom “komšiji” Eri Ojdaniću sa ibarske magistrale, ne treniram uz takve pjesme i ne lože me takve pjesme

Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova.

Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način samo naprijed.

Zato sto gledate tuđa mišljenja, zato sto se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani.

Veliki Srbi, a ovamo ne možete jedan je*eni SMS da pošaljete za srpsku djecu i našu djecu.

Blok dugme mi postaje sve draže i draže. Ajmo Srbi, ostavite komentar pa posle sjedite u njemački auto, obucite se u talijansku odjeću, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more sa kubanskim cigaretama. Mrš, napisao je Ilić na Instagramu.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj: