Sretna Nova godina svim čitateljima portala Jabuka.tv

Svim čitateljicama i čitateljima, kolegama, suradnicima i klijentima, portal Jabuka.tv želi sretnu Novu godinu i puno uspjeha, zdravlja, ljubavi i svega dobroga u 2018. godini.

Portal Jabuka.tv u 2018. godini nastavit će raditi s ciljem točnoga, pouzdanoga i brzoga informiranja javnosti o bitnim i relevantnim događajima i osobama. Ulaskom u 2018. godinu naš portal ulazi u 11. godinu djelovanja, a sretni smo što smo u proteklih 10 godina uspjeli zaslužiti povjerenje naših čitatelja te stvoriti tradiciju i kontinuitet rada.

Godina koju ostavljamo za sobom čini nas posebno ponosnima. U njoj smo ostvarili veliki rast u broju posjeta, pregledanih stranica i korisnika, te smo nedvojbeno zaslužili mjesto i status portala koji točno, kvalitetno i ažurno nudi informacije koje imaju važnost u našem svakodnevnom životu.

U 2017. godini ostvarili smo novi veliki rekord – zabilježili smo 13 milijuna posjeta našem portalu i gotovo 2 milijuna zadovoljnih korisnika koji su se informirali na portalu Jabuka.tv.

Da neprestano nastavljamo rasti, dokazuje činjenica da smo samo u posljednjem mjesecu 2017. godine zabilježili 1,5 milijuna posjeta.

Posjećenost portala u periodu 2007. – 2017. godine. IZVOR: Google Analytics

Neke od najčitanijih vijesti u protekloj godini bile su:

  1. Široki Brijeg: Iz Lištice izvučeno beživotno žensko tijelo
  2. Potpišite peticiju: Ministar Kujundžić stopirao liječenje Ane Rite Puljić!
  3. Široki Brijeg paljenjem svijeća pokazao neslaganje s povijesnom nepravdom Haškoga suda
  4. Međugorje: Šest mladića nepokretnoga dječaka ponijelo na vrh Križevca i ostvarilo mu san
  5. Evo tko se upisao na fakultete Sveučilišta u Mostaru

Ostajemo u dubokoj vjeri da idemo dalje kao tim, a mi se obvezujemo i dalje vas pravodobno izvještavati i donositi još više pozitivnih priča.

Sretna Nova godina!

Jabuka.tv – zagrizi pravu vijest!

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.