Evo tko se upisao na fakultete Sveučilišta u Mostaru

Filozofski fakultet

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru objavio je rezultate razredbenog postupka za akademsku 2017./2018. godinu. Upisi se vrše u dvorani Ivo Pilar (broj 83) od 10. do 14. srpnja 2017. godine u vremenu od 9 do 14 sati, piše Radio Ljubuški.

Kandidati koji se ne upišu u vremenu predviđenom za upise, gube pravo upisa.

Pogledajte rezultate OVDJE.

Rezultate je objavio i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Tko se upisao možete pogledati OVDJE  

Rezultate razredbenog postupka za preddiplomski studij građevinarstva u 2017./2018 možete pogledati OVDJE   

Pogledajte i listu uspješnosti pristupnika na razredbenom postupku za upis na Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru OVDJE.   

Objavljeni su i rezultati za upis na Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru za ak. 2017. /2018. godinu.

Upisi na ovaj fakultet će se obavljati u razdoblju od 10.07.2017. do 14. 07.2017. od 09.00 do 12.00 sati.

 

(www.jabuka.tv)


15 komentara

    • Jesi citala ostale komentare. Je li bitno tko je gdje upao, ti kao roditelj znas a mene nebriga. A dolje je dobro napisano Mostar je sranje.

  • Nikom ne preporučujem studiranje na Sveučilištu u Mostaru. Kvaliteta obrazovanja je loša, a cijena semestra sve viša i viša. Posao profesora rade asistenti, dva najteža ispita ti stave isto jutro kako bi studenti što više padali i kasnije plaćali ispite ili obnavljali godinu. Tko god može, preporučujem mu da ide dalje. Osim toga, studentski život u Mostaru je loš. Stanarine su sve više i više, grad Široki Brijeg jedini uz Ramu nije uplatio doprinose za prehranu studenata u studentskoj menzi (za studente iz Širokog Brijega i Rame) obrok je 5 KM, a za ostale studente 2,50 KM.
    Studiranje u Hrvatskoj: besplatno studiranje ukoliko ste stekli uvjet za redovan upis godine, obrok u studentskoj menzi 6,50 kuna (što je manje od 2 KM), mogućnost rada preko student servisa uz satnice 20 kn i više, priznatiji fakulteti, na velikom broju fakulteta dobijete i diplomu na engleskom jeziku nakon završetka fakulteta, mogućnost razmjene studenata, većeg broja stipendija, kvaliteta obrazovanja kao i kolegijalnost profesora i asistenata daleko bolja nego u Mostaru. Iskreno, ne poznajem nikoga tko je zadovoljan sa studiranjem na Sveučilištu u Mostaru.

    • Ma neznam sta trazite u ciganskom gradu.Idite u Hrvatsku pa studirajte.Sto idete u mostarsku bolnicu,sto se ne lijecite negdje drugo.

    • Ako je i tako sta fali asistentima? Pa i oni su na dr.studiju i zasto mislis da vjezbe ne rade asistenti i u Zg.?Ako je skupa menza jedi u pekari pa u matere .Ako je dobro u Zg,ajde sretan ti put eto zagorci djaba sve a pojeli bi sto da prostis po…u i rekli pa kaj fali dreku?😆😆

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.