Središte Gruda dobilo 100 novih parking mjesta

Završeni su građevinski radovi na novom javnom parkiralištu u središtu Gruda kao i na dijelu nove ulice koja će u konačnici spajati Ulicu fra G. Grubišića i Ulicu kralja Tomislava.

Središte općine Grude dobilo je oko 100 novih parkirnih mjesta.

Slijedi opremanje parkirališta s nužnom opremom za naplatu parkinga.

Uz već postavljene svlačionice i sanitarne čvorove sportski centar će se opremiti sadržajima za vježbalište na otvorenom čime će postati zaokružena cjelina.

Općina Grude planira nastaviti zemljane radove na preostalom dijelu nove ulice kako bi se cjelokupan projekt uspješno realizirao, objavljeno je na službenoj stranici Općine Grude.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • I Siroki je,Srusili su duhansku stanicu ukinili 100 parking mjesta a kraj doma zdravlja zakupili mjesto za 5 parking mjesta.

 • Mislio sam da ce na ovu vijest biti milijun komentara tj. zuganja kako su grudjani sposobniji od sirokobrijezana ali sam onda vidio da ce se parking naplacivat

 • Dajte za Siroki lokaciju recite pa neka se pravi. I prije se mogao komotno kod Duhanske pa sta trebas ici pjeske do opcine, poste, banke ali 99% nas je radije bacalo 10 krugova ne bi li ulovili parking najdalje 10 metara od destinacije. Ljudi centar tretirali kao selo Lise i onda zugaju. Zugaju guzva a svi se tiskaju, nije smio nitko doseliti izgleda nakon 2000. te. A najbolje lokacije u centru davno komunisti uzeli da bi sebi digli stanove i za dinar ih sebi podijelili.
  Umjesto stanova na Zoricevini bolje bi bilo da su tamo Dom zdravlja, policija, sudovi
  Umjesto Dione i hotela bolje da je tamo banka i posta, a hotel na neko komotnije mjesto. Da je pameti bilo tada. I ovako nije lose ali moglo se nesto bolje uraditi vec tada. Svi gradovi su imali vec tada plan ali nitko nije ocekivao od opcine Listica da ce se opet dici i postati grad Siroki u kom se zivi bolje nego u 95% ostatka BiH

 • Ulica di je Porezna u Š.Brijegu je živa ludnica.Danas sam bio i ono je koma svega mi. Ne može se proc biciklom ..Užas.

 • Da samo široki je tema jer je nula…Brko se od kada je na vlasti stalno hvali ali se malo toga vidi Evo dokaza koliko su uložili u dicu i gimnaziju ..ništa …ulaže u svoj stomak.Nabiguzičine širokobriješke…komunjare…nema ih nigdi ko tu a odatle su i vođe glavne..zna se koji je

 • Jedino Široki ostao nigdje što se tiče infrastrukture. A 100 parkirnih mijesta u grudama taman za sva auto što ih ima u grudama.

 • Ama svi ste vi jad za pošušje moš boami i izgruda i lištice sve parkirati u posušje i još imoćani mogu doć štatije grad ja
  Živim na selu pa mogu oko kuće 500 auta a ako triba 1000 poheremse na vaša mijesta

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.