Srbijanski mediji se naslađuju: Hrvati na koljenima, obrazi će biti još dugo crveni od sramote

Hrvatski nogometaši nisu se dobro proveli u prvoj natjecateljskoj utakmici nakon osvajanja srebra u Rusiji. Vatreni su na startu Lige nacija doživjeli težak poraz, Španjolska je slavila sa 6:0.

Bio je to najteži poraz u povijesti, ali ne treba stvarati paniku jer svatko ima pravo na loš dan. No, taj poraz kao da su hrvatski susjedi jedva dočekali pa su se tako srbijanski mediji naslađivali.

Bez Srbina Subašića Hrvatima puna mreža: Španjolci se iživljavali nad viceprvacima svijeta! Dalićeva četa primila šest komada, naslov je u Kuriru. Blic piše o katastrofi Vatrenih koji su prema njima i dobro prošli. Strašno je igrala Furija tijekom cijelog susreta, pravo je čudo kako rezultat nije bio uvjerljiviji, piše Blic.

Informer je uobičajeno bio prilično oštar. Hrvati su pretrpjeli pravu katastrofu i vjerojatno će im obrazi još dugo biti crveni od sramote koju im je Furija nanijela na startu Lige nacija, stoji u tekstu, piše Vecernji.hr.

Hrvati na koljenima: Španjolska demolirala viceprvaka svijeta!, naslov je na B92. Telegraf u naslovu piše da su nas Španjolci uništili, a u tekstu dodaje:

Dugo će se Hrvati oporavljati od povijesne blamaže, nisu ni sanjali da ih ovakvo nešto može snaći nedugo nakon najuspješnijeg rezultata hrvatskog nogometa, piše Telegraf.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.