Srbija prijeti napuštanjem Eura zbog Hrvata i Albanaca

Srbija prijeti napuštanjem Europskog prvenstva ukoliko albanski i hrvatski nogometni savezi ne budu žestoko kažnjeni.

Generalni tajnik Nogometnog saveza Srbije Jovan Šurbatović traži drakonsku kaznu za skandiranje “Ubij, ubij Srbina” tijekom utakmice Hrvatske i Albanije.

Nogometni savez Srbije će zahtijevati od UEFA-e najoštrije mjere, pa i po cijenu da ne nastavimo natjecanje. Ovo je skandalozno i ne želimo da se to ponavlja. Želimo da drakonski budu kažnjeni navijači koji su uzvikivali neprihvatljive parole. Ne znamo šta to točno znači, rekao je Šurbatović u izjavi za RTS.

UEFA je već kaznila NS Albanije zbog incidenata tijekom utakmice s Italijom, a pokrenula je i disciplinski postupak protiv Srbije zbog događaja s utakmice protiv Engleske.

Srbija od 15:00 sati igra svoju drugu utakmicu na ovogodišnjem Euru, onu protiv Slovenije, a pobjeda je imperativ jer je ranije poražena od Engleza, dok su u istoj skupini Slovenci remizirali s Dancima.

UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

(www.jabuka.tv | Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

2 komentara

  • Pa da su pametni i patriote,napustili bi,em se nebi sramotili em bi pokazali da imaju stav.A da će Fifa kazniti ove dve reprezentacije,malo sutra,videćete,pa oni su njihovi,kao sto su podrzali nekakvu rezoluciju.Spakujte se Srbi i bar casno i ponosno napustite to,bar ćete po necem ostati upamćeni,ionako se samo blamirate

  • Šta ima veze što su to uzvikivali , obični navijački folklor. Niko to nemisli ozbiljno pa nebi trebalo oko toga praviti scenu. Srbiju kao državu nikad niko od ove dvije države nije napao jer ih nezanima srbija. Tako da srbija treba da odigra svoju zadnju utakmicu a ne da na ovaj način odu podvijenog repa kući i ispanu pičke koje u suštini kao narod i jesu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.