UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

Europska nogometna organizacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Srpskog nogometnog saveza.

Radi se o incidentima s utakmice Srbija – Engleska koja je završila minimalnom pobjedom Engleza 1:0.

Naime, krovna europska organizacija objavila je na svojim službenim internetskim stranicama kako su tada navijači ubacivali razne predmete u teren, ali i kako su slali provokativne poruke.

Također, prema pisanju engleskih medija, engleskim igračima upućivani i rasistički povici, a sve se dogodilo pred oko 50.000 navijača u Gelsenkirchenu, od kojih je 8.000 bilo srpskih.

Podsjetimo, u Njemačkoj su uoči navedenog dvoboja velike tenzije bile između albanskih i srpskih navijača, iz kojih se izrasli sukobi.

Pored toga, UEFA je pokrenula disciplinski postupak i protiv Albanske nogometne federacije zbog incidenata koji su se dogodili tijekom utakmice Albanija – Italija.

Neredi između Albanaca i Srba se ne smiruju, umiješan i Vučićev sin

(www.jabuka.tv | Foto: Nogometni savez Srbije)

6 komentara

  • Vrlo primitivan i zaostao narod su ti srbi , dok su na tereitoriju balkana i neprimjećuje se to tako izrazito ali kada odu i svojih krajeva onda je to očigledno.
    Trebalo bi ubuduće razmisliti dali uopće dopustiti takvima da idu među kulturni svijet , zašto moraju drugi ispaštati zbog naroda koji još misli da živi u vremenu cara lazara i misli da automobili postoje samo zato dabi se oštetili i razbili.

    • Ako je zapad za tebe kulturan, onda zivis u jos u godini 1950. Probudi se, sto prije, hara vec pticija gripa. Jadni kolonijalni Englezi, toliko su jada nanjeli drugima, da ih treba pod hitno spasavati, i u nogometu. Jadnici, s’ m@jmunskog otoka.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.