Spremni za košarkaški binge? Stiže ESPN-ova serija o Michaelu Jordanu – Jabuka.tv

Spremni za košarkaški binge? Stiže ESPN-ova serija o Michaelu Jordanu

The Last Dance naveliko je očekivana dokumentarna serija o Michaelu Jordanu i njegovoj posljednjoj sezoni u dresu Chicago Bullsa, a u izradi je već više od dvije godine kao zajednički ESPN-ov i ABC-ev projekt.

Zamišljena je u deset nastavaka, a prvotno je trebala izaći u lipnju ove godine.

Ipak, s obzirom na novonastalu situaciju, New York Post piše kako ESPN planira početi prikazivati spomenutu seriju već 19. travnja i tako staviti svojevrsni melem na ranu svim sportskim i košarkaškim fanovima za vrijeme pandemije koronavirusa.

Novinar Andrew Marchand navodi kako će spomenuta mreža službeno objaviti spomenutu vijest već danas u emisiji Good Morning America, a iz najave moguće je iščitati tko je sve uključen u dokumentarac.

Naravno, očekuje nas angažman čikaških aktera iz sezone 1997/98 uključujući i Najvećeg (nadamo se, naravno, i Toniju Kukoču), a, osim njega, obol dokumentarcu dali su i drugi legendarni košarkaši poput Charlesa BarkleyjaMagica Johnsona i preminulog Kobea Bryanta. U traileru se pokazuju i mnoge ostale face iz američkog javnog života — bivši predsjednik Barack Obama, glazbenici Justin Timberlake Nas

Imat ćemo prilike vidjeti još neviđene snimke iz spomenute sezone u kojoj je filmska ekipa cijelo vrijeme pratila Bullse u misiji kompletiranja drugog three-peata— od početne utakmice regularne sezone i poraza protiv Bostona do posljednjeg susreta s Utah Jazzom u finalnoj seriji.

Režiju potpisuje Jason Hehir koji je cijelu karijeru izgradiona sportskim dokumentarnim filmovima — režirao je nekoliko epizode ESPN-ove serije 30 for 30, a 2018. godine za HBO je snimio priču o Andréu the Giantu tako da bismo trebali dobiti zadovoljavajuće košarkaško štivo, piše Telesport.hr.

Za sve nas koji ne živimo u SAD-u — dobre vijesti. Međunarodna prava na seriju drži Netflix pa nema straha…

Može još jedan ples pa fajrunt?

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.