Sprema se spektakl u središtu Širokog Brijega

Malonogometna liga širokobrijeških mjesnih zajednica ovog će ljeta doživjeti 12. izdanje. Popularno natjecanje u organizaciji Sportskoga saveza općine Široki Brijeg i ovaj će put imati 24 sudionika, a početak je planiran za 2. srpnja.

Tradicionalni i popularni turnir sigurno će i ove godine u 18 večeri na igralištu Osnovne škole u Klancu vidjeti pedesetak tisuća gledatelja, ne računajući spektakularno velikonogometni finale na stadionu Pecara 5. kolovoza, koji će se igrati u čast Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti. A na finale – zna se, redovito dođe pet ili više tisuća gledatelja, praktično svi stanovnici mjesnih zajednica koje izbore nastup u finalu: -Svake godine nastojimo turnir začiniti nečim novim. Tako smo ovaj put odlučili organizirati javno izvlačenje uz bogat kulturno-zabavni program, s puno glazbe, humora i glamura. Bit će to u srijedu 20. lipnja u 20.30 sati, piše Večernji list.

Već pripremamo pozornicu kod Križa na mostu u središtu grada. Službeni dio izravno će prenositi lokalni Radio Široki Brijeg. Vjerujemo kako će izvlačenje uživo pratiti najmanje tisuću gledatelja. Na temelju koeficijenta uspjeha momčadi u tri posljednje godine određeni su nositelji skupina – Ljuti Dolac (branitelj naslova), Kočerin, Turčinovići, Lijeva obala, Mokro i Dobrkovići, rekao nam je predsjednik Sportskoga saveza Predrag Cobra Naletilić. Po tradiciji, pokrovitelj turnira je načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, supokrovitelj ZH županija, a liga po glavnom pokrovitelju nosi ime Ožujsko pivo.

Pogledajte kako je to izgledalo ‘davne’ 2008. godine u prilogu Jabuke TV:

[youtube id=”xydLT6TtM04″ width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • u posljednji pola godine u Širokom ima više događanja više nego u nekim duplo većim gradovim,i to mi se sviđa 🙂
    hvala gradonačelnik ako ovo radiš zbog građana a ne zbog glasova a i ako je zbog glasova ne brini ta nećemo za lijanoviće glasat

  • kako sam cuo za desnu igraju-ribac,kane,kova,nuini i mika,ako izbace onog berni osvajaju,a ako nebude taj sastav osvaja ljuti dolac

  • Mi osvajamoooo ove godine igrat ce nam i Bubalo i Kovacic tako da OOOOOOOOOSSSSSSSSSSVVVVVAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAMMMMMMMMOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • koje budale… ne vi sta komentirate, niti ova sela, niti turnir,,svaka cast svemu tome, lipo je….. ali kao da je liga prvaka izvlacenje na mostu, na sta bacaju novac O.o ,, pa ce za pola godine opet pogasit rasvjetu po gradu jer nemaju za platit struju…. hoce li jednom ulozit u nesto sta je za dobrobit drustva a ne za “kupovanje”..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.