Sport ne pamti: Stravična ozljeda Allena Hurnsa

Allen Hurns doživio je jednu od najtežih ozljeda u povijesti NFL-a, ali i sporta općenito. U sedmoj minuti utakmice Cowboysa i Seahawksa, wide receiver Dallasa slomio je gležanj koji se potpuno dislocirao.

Utakmica Seattle Seahawksa i Dallas Cowboysa potpuno je pala u drugi plan nakon stravične ozljede Allena Hurnsa.

Wide receiver Dallasa ozlijedio se u sedmoj minuti utakmice pri pokušaju probijanja kroz obranu Seattlea. U jednom trenutku izgubio je ravnotežu, nezgodno pao, a suparnički igrač nezgodno mu je pao na gležanj koji se potpuno izokrenuo. Ovakva ozljeda, usudili bi se reći, u NFL-u još nije viđena i po igrača će zasigurno imati dalekosežne posljedice.

Suci su odmah prekinuli utakmicu, a prekid je trajao gotovo 20 minuta.

Skoro svi igrači došli su pozdraviti unesrećenog Hurnsa, a Jason Garrett, trener Dallasa, držao ga je za ruku. Ostali igrači su se držali za glavu od šoka, a Hurns je od bolova jecao i zapomagao.

Utakmicu je prenosio Fox, a čelnici te televizije odlučili su da se snimka neće ponovno prikazivati na njihovom programu jer je previše uznemirujuća.

Iako manje bitno, dodajmo da je Dallas pobijedio sa 24-22 u Wild Card rundi, pišu 24sata.hr.

Indianapolis u idućoj rundi igra protiv prvog nositelja AFC-a, Kansas Chiefsa, dok će Dallas protivnika saznati večeras, ovisno o ishodu utakmice Chicaga i Philadelphije može ići na L.A.Ramse ili New Orleans.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.