Spektakl na Pecari: Dinamo u završnici do pobjede nad Širokim

Nogometaši Širokog Brijega i Dinama odigrali su prijateljsku utakmicu na stadionu Pecara u Širokom Brijegu. Prva pripremna utakmica za obje ekipe odigrana je po lošem vremenu i još gorem terenu, no u lijepom ozračju na tribinama.

Na kraju je slavio Dinamo kojemu je pobjedu donio mladi Dino Perić golom u 82. minuti utakmice. Perić je pogodio glavom nakon kornera i to nakon što je lopta u visokom luku preletjela golmana Širokog Brijega.

U prvom poluvremenu oba sastava imala su izgledne prilike. Šanse Širokog spriječio je golman DinamaSandomierski, a na drugoj strani šut danas vrlo raspoloženog Alena Halilovića zaustavila je stativa.

Boysi vrijeđali Mamića, domaći ga branili

Na stadionu je bila i grupa Bad Blue Boysa koja je u nekoliko navrata vrijeđala Zdravka Mamića, a na njihovo skandiranje većina ostalih gledatelja odgovarao bi velikim zvižducima. Gostujući navijači u dva navrata prekinuli su utakmicu ubacujući pirotehnička sredstva na teren.

U drugom dijelu oba trenera napravila su brojne izmjene i igra je bila manje sadržajna nego u prvom, no Dinamo je imao nešto veću inicijativu i ipak izborio pobjedu u kišovitom Širokom Brijegu.

Unatoč cjelodnevnoj kiši na stadionu se okupilo puno gledatelja, negdje oko 4.000, a broj bi vjerojatno bio veći da je vrijeme poslužilo organizatore.

Od profesionalnog igranja nogometa oprostio se dugogodišnji kapetan Širokog Brijega, Dalibor Šilić, uz ovacije gledatelja na stadionu Pecara. Jednako veliki aplauz dobio je i Josip Šimunić kada je ulazio u igu.

Inače, sav prihod od prodanih ulaznica išao je u humanitarne svrhe, odnosno za nabavu prilagođenog vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba koji su korisnici Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. (Bljesak.info) 


(VIDEO: Široki Brijeg – Vijesti)

nk_siroki_brijeg_gnk_dinamo_2

nk_siroki_brijeg_gnk_dinamo_3

nk_siroki_brijeg_gnk_dinamo_4

nk_siroki_brijeg_gnk_dinamo_5

nk_siroki_brijeg_gnk_dinamo_1

(www.jabuka.tv | Foto: Tomislav Miličević)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.