Specijalci smirivali birače u Mostaru

Velike gužve obilježile su dan izbora u Mostaru. Intervenirala je i specijalna policija, s kojom su se građani naguravali nezadovoljni jer ranije nisu postavili ograde, javlja reporter Dnevnik.ba portala. Hitna pomoć morala je intervenirati u nekoliko navrata.

U BiH Hrvati mogu sudjelovati u biranju hrvatskoga predsjednika samo na u Mostaru, Sarajevu i Tuzli, a interes birača za drugi krug predsjedničkih izbora je veliki.
-Ovo nema smisla, ne dopuštaju nam da glasujemo. Ne žele da iziđemo na izbore, ali čekat ćemo koliko god treba, govoriili su birači u Mostaru u Osnovnoj školi Ilije Jakovljevića u Centru 2.

Ipak, nakon naguravanja s policijom jedan dio njih je otišao kući i odustao od glasovanja, a drugi zapjevao ”Zovi, samo zovi…”

Nakon višesatnih čekanja za registriranje, nekima je i pozlilo pa je u više navrata i ekipa Hitne pomoći morala intervenirati.

-Izdržali smo i u rovu i ovdje ćemo, komentirali su u masi, a netko je dodao kako ”smo tada barem znali neprijatelja”. Autobusi iz cijele Hercegovine neprestano pristižu u Mostar.

izbori_mostar2 izbori_mostar3 izbori_mostar4 izbori_mostar5 izbori_mostar6

(Dnevnik.ba | Foto: Dnevnik.ba; Prvi.tv; Bljesak.info)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.