Spasila je psa i udomila ga, no nije imala pojma što slijedi nakon toga

Ova je djevojka spasila psića koji je živio na mjestu koje nije nikako bilo za njega.

Bio je pas čuvar jednog posjeda, no to se nikako nije uklapalo u njegovu osobnost.

Odlučila ga je uzeti i promijeniti mu život. Njegovi su ga bivši vlasnici vrlo brzo pustili i tada je počela prava avantura.

Njegova nova vlasnica, Sara, napravila je nešto nevjerojatno. Hrabro je započela putovanje života – odlučila je voziti se Afrikom i otkrivati taj predivni kontinent. Ta joj je odluka promijenila život.

Njezin novi ljubimac postao je njezin suputnik, no nije sve teklo glatko. Bilo mu je vrlo teško prilagoditi se na život u automobilu. Prvih je mjesec dana često povraćao, no nakon nekog vremena navikao se i potpuno prilagodio.

Baš kada su stvari počele teći po planu, Sara je oboljela od malarije. U jednom je trenutku mislila da će umrijeti i odlučila je poći kući. No njezin psić nije bio dobio potrebnu dokumentaciju i nije još smio napustiti Afriku.

Odlučila je ostati zbog njega i boriti se za život. Nakon što se potpuno oporavila, njezin se život okrenuo. Počela je živjeti avanturu kakvu malo tko može osjetiti. Njezin ju je psić naučio da živi u trenutku i da se nikada ne predaje, prenosi Index.hr.

Njihovi su dani inspiracija mnogim ljudima iz cijeloga svijeta. A kako to izgleda možete vidjeti u videu koji slijedi.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.