Šoše o smiješnom iskustvu u SKB Mostar: Brate izvini, moram te malo jače stegnuti…

Direktor FK Velež Džemil Šoše uspješno se oporavlja u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici.

Šoše je završio u mostarskoj bolnici nakon što je, kako se u prvi trenutak činilo, pretrpio infarkt, a sada kada se osjeća daleko bolje ispričao je šta se zapravo dogodilo.

Prije nego što bilo drugo kažem volio bih samo reći da je situacija hvala Bogu dobra kao i da nije bilo toliko loše koliko su mediji prenijeli, a kako su panične ispočetka bile reakcije i iz kluba. Imao sam sreću da sam bio u takozvanom “zlatnom satu”, razdoblju od predinfarktnog stanja pa do samog infarkta, ali imao sam sreću da sam unutar tog sata uspio napraviti sve što je bilo potrebno. Inače, taj cijeli dan sam bio na poslu i doslovce sam izravno s posla otišao u teretanu odraditi trening i što se kaže “ispuhati se”. Tada sam osjetio probadanje koje mi je bilo sumnjivo i brzo sam se s prijateljem zaputio ka hitnoj. Sumnje su se potvrdile, ali opet ponavljam, bilo je tu puno manje drame od onog kako je ispočetka predstavljeno, kazao je Šoše za SportSport.ba.

Nastavio je…

Ovim putem bih se želio zahvaliti svim medicinskim djelatnicima i doktorima koji su sudjelovali u svemu, a posebno ističem osoblje invazivne kirurgije bolnice na Bijelom Brijegu koje čini sve da mi bude što ugodnije. Iskreno, osjećam se kao u hotelu, ne nedostaje mi ništa i situacija je doista odlična. Ne mogu, a da ne spomenem anegdotu koja se dogodila tijekom koronografije koja se radilo srećom po mene, kroz ruku. Medicinski tehničar koji je to radio, očito, bio je veliki navijač Zrinjskog. U jednom trenu mi je rekao:

Brate izvini, moram te malo jače stegnuti da opet ne ispadnete u Drugu ligu.

U onom pomalo neugodnom trenutku to je izazvalo opći smijeh, a srećom se sve u tom tonu i završilo.

Ugodno se iznenadio velikim podrškom koju je dobio sa svih strana.

Iskreno, da mi je neko rekao da ću dobiti ovoliki broj poruka podrške, ne bih mu vjerovao. Reakcije klubova, ljudi znanih, neznanih… ja sam još uvijek u blagom šoku i koristim priliku zahvaliti se baš svima na riječima potpore, zaista ste me dirnuli čak i u ovakvo srce. Posebno su me dotaknule poruke mojih Veležovaca koji su mi između ostalog poručili da sad moram malo lakše. Lakše svakako hoću, ali stati nećemo, još je puno toga ispred nas. Hvala vam svima, od ovog mog ranjenog srca, kroz osmijeh je poručio direktor FK Velež.

Direktor Veleža doživio srčani udar

(www.jabuka.tv)


17 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.