Šok za Čačića! Kovačić izašao u suzama, izgubljen za Fince?

Mateo Kovačić uhvatio se za preponu, a Ante Čačić – za glavu. Sjeo je Mateo na travu, a do njega je među prvima dotrčao Luka Modrić. Ubrzo je stigao signal Zinedineu Zidaneu i Kova je nakon 21 minute u suzama napustio teren Santiago Bernabeua.

Pokušao ga je utješiti Zidane, ali Mateo je izgledao kao da mu se svijet srušio.

Ozljeda je stigla vjerojatno u najgorem mogućem trenutku.

Zidane je uoči nove sezone tražio alternativu Casemiru i pronašao ju je u Kovačiću kojeg je protiv Barcelone u superkupu stavio na zadnjeg veznog, a Kova je odigrao sjajno i natjerao Bernabeu na ovacije. U Realu su čak povukli Marcosa Llorentea s posudbe kako bi bio zamjena Casemiru, činilo se kako je Mateo na pragu odlaska, ali Kovačić je natjerao Zidanea da u njemu prepozna igrača za tu poziciju.

Dok je Kovačić u suzama izlazio s terena, navijači su skandirali njegovo ime.

Do Finske su ostala samo 23 dana, do Ukrajine 26, dvije su to ključne utakmice u kojima će se rješavati pitanje hrvatskog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiju 2018. godine i upitno je hoće li se do tada Mateo oporaviti.

Ozljeda prepone zna biti nezgodna stvar, ali možda se samo radi o istegnuću. Naravno, više ćemo znati nakon pretraga koje će Mateo proći vjerojatno već sutra.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Sada ce opet biti cviljenja kako smo ostali bez jos jednog igraca bla bla bla, po obicaju trener i vrhučka HNS-a trazi alibi ako prospemo bodove protiv finaca. Ma ima da idete na pobjedu bez obzira na sve, pa taman da sa 10 igraca ostanete! Isto ste placljive zdePi. 6 bodova u iduce 2 utskmice. U suprotnom svi ostavke u HNS-u! Amen!

Komentiraj: