Snima se treći nastavak hit filma “Tri metra iznad neba” – Jabuka.tv

Snima se treći nastavak hit filma “Tri metra iznad neba”

Vraća se buntovnik Ace. Velika priča o ljubavi, mladim i gnjevnim životima koji se pokušavaju odvojiti od tla, koračati “tri metra iznad neba” opustošila je svjetske blagajne.

Prije pet dana Mario Casas skočio je padobranom iz aviona, zabilježivši taj veličanstveni trenutak fotografijom, koju je podijelio sa više od dva milijuna pratitelja na Instagramu i poručio im da se konačno osjeća “tri metra iznad neba”, piše Novosti.rs.

Ahora si que… "A 3MSC"

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Tim činom najpopularniji španjolski glumac zaradio je 300.000 lajkova i pokrenuo čeznju obožavateljica, koje ovih dana grickaju nokte iščekujući da im muškarac njihovih snova priopći ono što je talijanski pisac Federico Moccia već potvrdio na turneji povodom posljednjeg romana iz trilogije “Tri metra iznad neba” – “Tri puta ti”.

Snimat će se treći dio priče o nepopravljivom buntovniku s razlogom Aceu i djevojci iz susjedstva – Babi (Maria Valverde).

Hoće li Ace ostati sa Babi, koja se u međuvremenu udala, ili s njemu sličnom buntovnicom Gin (Clara Lago), saznat ćemo sljedeće godine, kada je planiran nastavak snimanja triologije.

– Presretan sam što su sudjelovanje potvrdili Mario i Maria, jer bez njih nastavka ne bi ni bilo. “Tri puta ti” nudi rasplet ljubavne i životne drame njihovih likova na realan način – poručio je na promociji knjige u Peruu Federico Moccia .

Casas i Valverdeova su romansu s velikih ekrana prenijeli u stvarni život.

Fanovi su navijali za njihovu ljubav, šuškalo se da će završiti pred oltarom, a onda su se jednog dana, na njihovo veliko razočaranje, razišli. Ipak, bivši ljubavni par ostao je u dobrim odnosima i raduju se snimanju filma “Tri puta ti”.

(www.jabuka.tv)


21 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.