Snalažljiva curica imala je odgovor za svako pitanje o tome kako se vratila kući u tuđoj jakni

Nema ničeg slađeg od mališana koji pokušavaju uvjeriti svoje roditelje kako su u pravu. Međutim, možda jednako medeno je kad klinci naprave sitnu nepodopštinu i pokušavaju muljati, a ne ide im.

Malena djevojčica Milla pokazala je da godine ne znače ništa kad te ispituju i da se katkad moraš jednostavno imati stav. Djevojčica se vratila kući iz vrtića u jakni koju nije imala tog jutra, prenosi Vecernji.hr.

Kad je njezin otac vidio kako mu kćer nosi na sebi očito tuđu jaknu, priupitao ju je gdje ju je nabavila. A trenutak koji bi inače bio samo još jedan u životu jedne obitelji postao je pravi hit s obzirom da je bio snimljen na kameri i objavljen na Twitteru.  Milla je prvo inzistirala kako je ona kupila sama sebi jaknu. Tvrdila je kako ju je platila sama s novcem iz dućana koji se zove dućan s jaknama.

Objasnila je potom mudro svojem ocu kako je Nike jakna u njezinim omiljenim bojama ružičastoj i plavoj, prije nego je spretno pokušavala promijeniti temu tako da je pitala svoje roditelje sjećaju li se oni kad je dječak Connor iz njezinog vrtića bio beba.

Međutim, njezin trud je bio uzaludan. Tata ju je obavijestio kako će morati vratiti jaknu.  

Mislim da nije za tebe. Mama ti je nije kupila. Ja ti je nisam kupio, rekao joj je tata.

Nakon što se Milla uzrujala rekao joj je kako joj je jakna premala i kako je moraju vratiti jer nije njihova.

Preslatki video skupio je više od 13 milijuna pregleda, a Millina majka objasnila je kako je Milla na kraju vratila jaknu djevojčici sljedeće jutro i to bez ikakvih problema, dok je mama prave vlasnice jakne mislila kako je cijela situacija presmiješna, prenosi Mirror.

Kratki video postao je pravi hit, a način na koji su roditelji pričali s Millom i usmjerili je na pravi put oduševila je mnoge. 

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.