Smiješno: Premijerka RS-a ulaznicu za Trumpovu inauguraciju kupila na eBayu

”Jeftine podvale režima, lažnoga javnoga servisa“ i Dodikovih sinekura vezane za višemjesečnu sagu o lažnim pozivnicima na Trumpovu inauguraciju ostat će u “našoj povijesti” zabilježene kao jedno od najvećih kolektivnih poniženja i mrlja srpskoga naroda u novijoj povijesti”, prenosi BN televizija.

Ne samo regija već i cijeli svijet se smije, gledajući kako nesretna premijerka Republike Srpske glumi dvorsku ludu praveći “selfie” na Kapitolu, među stotinama tisuća ljudi, koji su kupili ulaznice kako bi sa kilometra promatrali hoće li se Donald i Melania osmjehnuti masama nakon službenoga preuzimanja funkcije.

“RTRS” je objavio ulaznice s kojima su premijerka i supruga predsjednika došle pred Kapitol, gdje su se uspjele i fotografirati u kadru s desetinama tisuća Amerikanaca koji su se okupili da pozdrave novoga predsjednika.

Premijerka i predsjednikova supruga imale su ulaznicu za polje “zeleno 12” i na njoj jasno piše da “vlasnici ulaznice trebaju doći ranije zbog velike gužve te da je potrebno proći kroz sigurnosne skenere”. Posebno je naglašeno da ulaznice ne vrijede za ulazak u zgradu Kapitola.

Jednostavnim pregledom na eBayu, najpoznatijem i najvećem američkom portalu za internet kupovinu i prodaju proizvoda, mogu se pronaći premijerkine ulaznice za polje “12 zeleno” po cijeni od 5.700 do 7.500 dolara.

Dakle, vrhunac uspjeha Vlade RS-a, premijerke, diplomacije i Predstavništva RS-a u Washingtonu je kupovina ulaznice na eBayu i fotografiranje među stotinu tisuća ljudi koji su se okupili ispred Kapitola, prenosi BN televizija.

Ovakvo ponašanje pokazuje opasnost da je Dodik u borbi za vlast spreman na sve i ići jako daleko, prenosi BN, pa čak zloupotrijebiti svoje najbliže i članove obitelji ako to može doprinijeti opstanku na funkciji.

(www.jabuka.tv)

 

5 komentara

Komentiraj: