Smanjena zatvorska kazna Livnjaku osuđenom za pedofiliju

Vrhovni sud FBIH skratio je za tri mjeseca zatvorsku kaznu Anti Čečuri iz Livna, kojeg je Županijski sud u Livnu zbog pokušaja ostvarivanja nasilnog spolnog odnosa s dvjema djevojčicama osudio na dvije godine i šest mjeseci zatovra.

Županijski sud u Livnu osudio je Čečuru 28. maja 2015. godine, a Vrhovni sud Federacije smanjio mu je kaznu za tri mjeseca, objavljeno je na web stranici Županijskog suda.

Županijsko tužiteljstvo u Livnu u optužnici je Čečuru teretilo da je od 2008. do prosinca 2010. u mjestu Smričani, u napuštenoj kući koja se nalazi u blizini njegove kuće, kao i u kući dvije maloljetnice – sestre, pokušao ostvariti nasilni spolni odnos s djevojčicama.

Osuđeni je sestre G. Č i S. Č, učenice osnovne škole koje su tada imale 10 i 11 godina, zaključavao i vezao im ruke, udarao ih i vukao za kosu, te dirao po spolnim organima, a slučaj je policiji prijavila medicinska sestra Županijske bolnice “Fra Mihovilo Sučić” u Livnu.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Ove što su ga malo osudili, kao i ove što su mu smanjili kaznu želim da na njima netko ponovi radnje koje je ovaj radio curicama. Srami se državo pa veća je kazna kad netko ukrade sitnicu. (ne odobravam krađu, nego samo zbog usporedbe)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.