Službeni komentar: Huawei se ogradio od manipulacije fotografijama

Tvrtka Huawei službeno se oglasila nakon novih optužbi o manipulacijama DSLR fotografijama.

Kako su za portal Jabuka.tv naveli u službenom komentaru iz ove tvrtke, do nesporazuma je došlo oko teaser vizuala koje je Huawei koristio za promociju nadolazeće Huawei P30 serije.

Razumijemo da je došlo do određenih nesporazuma oko naših teaser vizuala za nadolazeću Huawei P30 seriju. Željeli bismo naglasiti kako se radi isključivo o teaser vizualima čiji je cilj ukazati na nove i jedinstvene značajke koje će biti dostupne na uređajima iz Huawei P30 serije, naveli su u službenom komentaru.

Kako ističu, Huawei je dobio prava za korištenje originalnih fotografija, a vizuali su namijenjeni isključivo umjetničkom prikazu navedenih značajki.

Objavit ćemo puno toga novog i uzbudljivog u nadolazećim tjednima. Pratite nas i dalje!, zaključuju iz Huaweija u službenom komentaru za portal Jabuka.tv.

Podsjetimo, već neko vrijeme traje službena kampanja kojom Huawei i prije predstavljanja nove Huawei P30 serije nastoji zainteresirati potencijalne kupce za ovogodišnje modele. Jedna od glavnih značajki te linije ponovno je kamera, i to periskopska, koja će snimane predmete moći približiti i do 5 puta.

Stoga je jasno kako je tvrtkin marketing dio kampanje posvetio i promoviranju njezinih mogućnosti, ali je Huawei opet uhvaćen kako koristi fotografije koje su snimljene profesionalnim DSLR fotoaparatom, i to nakon što je već jednom uhvaćen u preuveličavanju mogućnosti kamera na svojim mobilnim uređajima.

Huawei opet manipulira s DSLR fotografijama

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.