Sljedećih dana promjenjivo vrijeme

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom povremeno. Vjetar će biti slab do umjeren, u Bosni sjeverni, a u Hercegovini južni i jugoistočni. Dnevne temperature kretat će se od 7 do 12, a na jugu do 16 stupnjeva.

U četvrtak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature iznosit će od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevne od 8 do 12, na jugu do 15 stupnjeva.

U petak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini vedro. U Bosni po kotlinama s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature kretat će se od 2 do 6, na jugu do 10, a dnevne od 10 do 16 stupnjeva.

U subotu se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature kretat će se od 3 do 9, a dnevne od 8 do 15 stupnjeva. U nedjelju se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ili tijekom prijepodneva u Bosni se očekuje slaba kiša. Jutarnje temperature kretat će se od 0 do 4, na jugu do 8, a dnevne od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva.

U ponedjeljak bit će umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature iznosit će od -3 do 1, na jugu do 5, a dnevne od 5 do 9, na jugu do 12 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.