Slavni glumac o vjenčanju u 69. godini: “Nisam mogao izabrati bolju ženu”

Richard Gere ranije je bio u braku sa supermodelom Cindy Crawford te s glumicom Carey Lowell, a u travnju se oženio s Alejandrom Silvom.

Richard Gere (68) i Alejandra Silva (35) vjenčali su se krajem travnja. Glumac koji je već bio u braku dva puta, tako je odlučio ljubavi još jednom dati šansu. Par je bračne zavjete izmijenio u New Yorku, a omiljeni holivudski glumac ne skriva koliko je sretan.

Ja sam najsretniji čovjek u svemiru. Kako i ne bih bio? Oženjen sam za predivnu, pametnu, ženu koja brine o potrebama drugih, koja se obvezala da će pomagati ljudima, koja je strpljiva, zna oprostiti, koja izvrsno kuha i radi najbolje salate na svijetu, rekao je Gere za časopis Hello.

Dodao je da je Alejandra vegetarijanka, izvrsna majka, meditira, ima dodir anđela, a dolazi iz Španjolske – zemlje kraljeva i kraljica.

Nisam mogao bolje od ovoga, zaključio je glumac.

Par je vezu započeo još 2014. godine, a spojila ih je ljubav prema putovanjima i humanitarnom radu. Upoznao ih je prijatelj, a nije dugo trebalo da shvate da imaju brojne zajedničke interese, prenosi Dnevnik.hr.

Gere je ranije bio u braku sa supermodelom Cindy Crawford te s glumicom Carey Lowell. Alejandri je ovo drugo vjenčanje. Kad je upoznala Richarda, bila je usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda s kojim ima šestogodišnjeg sina Alberta.

U najvećoj tajnosti Richard Gere oženio 33 godine mlađu djevojku

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.