Slavne dame vraćaju u modu laskavu frizuru s početka milenija

Ako je vjerovati Pinterestu, a prošlost je pokazala da bismo trebali, najpopularnija frizura 2019. godini bit će takozvane “baby” šiške, odnosno kratke šiške koje rijetko kome dobro stoje.

Srećom, brojne slavne dame odjednom su odlučile vratiti u modu još jednu, puno laskaviju frizuru koja će vas osvojiti puno lakše od ove spomenute.

A riječ je također o šiškama, ali dužima i počešljanima sa strane, baš kako su se nosile i početkom milenija i kako ih, pretpostavljamo, mnoge od vas još uvijek stiliziraju.

A iako se radi o frizuru koja ne podliježe trendovima, trenutno ponovo proživljava svojih pet minuta slave zahvaljujući A-listericama poput Charlize Theron, Kylie Jenner, Olivije Culpo i mnogih drugih slavnih dama koje su se nedavno odlučile za ovaj look.

S obzirom na to da su u fokusu samo šiške, ove je frizura koju možete napraviti bez obzira na dužinu ostataka kose, a bitno je samo da šiška možete zataknuti iza jednog uha.

Posebno dobro izgledaju zalizane i u kombinaciji s niskim repom ili punđom, u što ste se do sad već mogle i uvjeriti, a još hrpu inspiracija za ovakvu frizuru pronaći ćete i na Instagramu kojeg su, kako piše britanski Glamour, preplavile, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.