Slaven Zeljko novi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH u Mostaru

Na danas održanoj konstituirajućoj sjednici Gradskog odbora HDZ BiH grad Mostar za novog predsjednika Gradskog odbora HDZ BiH Mostar jednoglasno je izabran Slaven Zeljko.

Dopredsjednici GO HDZ-a BiH Mostar u četverogodišnjem mandatu biti će: s područja jugozapada – Ivan Zelenika, zapada – Damir Šunjić, juga – Kažimir Miličević i sjever/istok Damir Knezović.

Predsjednik GO HDZ BiH Mostar Slaven Zeljko dugogodišnji je član stranke, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH u jednom mandatu, obnašao je dužnost savjetnika predsjedateljice Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.

Konstituirajućoj sjednici je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, koji je čestitao novoizabranim članovima Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, ali i novom vodstvu, te im je poželio puno uspjeha u radu.

Predsjenik Čović  je kazao kako će uvijek biti potpora Gradskom odboru HDZ-a BiH Mostar, u svim projektima i budućem zajedništvu i zajedničkom djelovanju, a predsjedniku Gradskog odbora uvijek na raspolaganju u najizravnijoj komunikaciji.

Konstituirajućoj sjednici nazočila je predsjednica GO Zajednice žena Katarina Kosača Zdenka Leženić, predsjednik Mladeži GO Marko Zovko , kao i drugi članovi koji ulaze po dužnosti u Gradski odbor.

Gradski odbor HDZ BiH Mostar će na svojoj sljedećoj sjednici izabrati izaslanike koji će sudjelovati na izbornoj skupštini Županijskog odbora HNŽ koja bi se trebala održati u idućem tjednu.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Kod ovih uvijek jednoglasno :O
    Pa ljudi moji u kući se ukućani porječkaju, al ovde se nesmi cut drugo i drugacije misljenje O:
    a hoće li ovaj početi išta radit,
    ili je predsjednik nekog ogranka ili je savjetnik,
    kao da je pokupio svu pamet ovog svijeta 😀

  • Mogu li ja bit predsjednik mladezi hdz,imam malo stado stoke,koje sacinjavaju tri koze,i cetri ovce.A planiram da imam vece stado.Primite me u hdz pa se moje stado uveca

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.