Slaven Musa imenovan za šefa stručnog stožera NK Čelik

Kuloarske priče u slučaju NK Čelik Zenica još su se jedanput potvrdile točnima. Slaven Musa službeno je danas imenovan za šefa struke zeničkog premijerligaša.

Cilj u predstojećoj polusezoni bit će opstanak u Premijerligi BiH što je već nekako iz sezone u sezonu postao standard ovog kluba.

Čelik se nakon prvog dijela tekuće sezone nalazi na pretposljednjem mjestu sa 10 osvojenih bodova i gledajući iz sadašnje perspektive bit će pravo čudo ako se izvuku!

Musa je trener s dosta iskustva u domaćoj ligi, a u dosadašnjoj karijeri vodio je Branitelj, Zrinjski, Široki Brijeg, Vitez i GOŠK.

On je četvrti trener Zeničana ove sezone, nakon što su svoje epizode imali Kemal Hafizović, Elvedin Beganović i Vinko Divković.

“Primarni i osnovni cilj nam je opstanak u ligi, meni je zadovoljstvo i čast što sam dio ove priče, te odmah počinjemo raditi. Već se pregovara s dosta igrača tako da očekujem kako ćemo biti igrački dosta jači nego što smo bili u prvom dijelu i da ćemo svi zajedno ostvariti naš cilj”, rekao je Musa.

Na Musin zahtjev Jasmin Đidić je novi pomoćni trener, te Asim Hrnjić, dok je trener vratara Goran Brašnić.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: