“Slatki Božić svima” oduševio građane Širokog Brijega

U petak (08.12.2017) navečer na središnjem gradskom trgu u Širokom Brijegu je održan je “Slatki Božić svima” širokobrijeških mama, na koju se odazvao velik broj posjetitelja.

Prilika je to za sve širokobriježane da se druže, vesele, uživaju u hrani i piću, a sve to u humanitarne svrhe. Organizatorice akcije, Širokobriješke mame – mame širokog srca i ove godine su prikupljale sredstava pomoći obiteljima u potrebi s područja Širokog Brijega.

Mogle su se kupiti kutije s kolačima, torte, uštipci i meza, čaj, kuhano vino, domaće rakije i žestice, listići za tombolu, ručni radovi vezani za Božić…

Ovo zajedništvo, želja svih građana da pomognu, poruke podrške i ohrabrenja su znak da ovo što radimo ide u dobrom smjeru. Prije svega želja nam je bila pomoći. Ali zašto ne otići korak dalje, zašto ne organizirati događaj koji će uljepšati ovo predbožićno vrijeme u Širokom Brijegu i dati gradu jednu feštu po koju ne moraju ići u susjedne gradove. Sva sredstva za organizaciju su osigurana putem sponzora. Slatki Božić je nešto u čemu su svi htjeli sudjelovati i stvarno, kamo god smo došli, sva su nam vrata bila otvorena. Rezultat toga je i ovogodišnja tombola. Brojni građani su ponudili svoje usluge ili proizvode, pa smo zaključili da bi bilo dobro da u vrijeme darivanja darujemo i one koji će doći podržati ovu akciju. Nadamo se da će nam se naši dragi sugrađani, kao i svi oni koji mogu, pridružiti sutra na mostu, da veselje, pjesma i radost tu večer zasjene one manje lijepe stvari s kojima se iz dana u dan susrećemo.” poručile su Širokobriješke mame.

U glazbenom dijelu programa nastupio je tamburaški “Tamburaši s kamena” te glazbena grupa “Brig“.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.