Skupio 10.000 KM kazni, a nikad nije položio vozački

Policijski službenici Policijske stanice Ilijaš iz prometa su isključili D.M. iz Sarajeva te mu privremeno oduzeli vozilo. Zatekli su ga kako upravlja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, a kasnijom kontrolom je utvrđeno kako je vlasnik novčanih kazni u iznosu višem od 10.000 KM.

D.M. je u Ilijašu 26. listopada upravljao automobilom marke VW Jetta bez položenog vozačkog ispita, a uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni je utvrđeno kako je riječ o višestrukom povratniku u vršenju teških kaznenig djela iz oblasti Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH.

Pored ovoga, D.M. u Registru novčanih kazni ima i dug u iznosu od 10.578 KM. Sankcije koje su osobi do sada bile izrečene nisu postigle svrhu kažnjavanja, budući da je D.M. nastavio vršiti najteže oblike prometnih prekršaja na cestama u BiH te tako izravno ugrožavao javnu sigurnost.

Na osnovu suglasnosti suca Općinskog suda u Sarajevu, motorno vozilo marke VW Jetta je od vlasnika privremeno oduzeto te će do okončanja prekršajnog postupka biti deponirano na depou MUP-a ŽS.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.