Skup zaljubljenika u VW vozila održan u Ljubuškom i Mostaru

Proteklog vikenda se održao VW skup u oragnizaciji Volkswagen kluba ‘Ljubuški’ i to na dvije lokacije. Prvi dio skupa održao se već u subotu u Ljubuškom gdje se okupilo više od 150 izlagača – zaljubljenika u ovu vrstu automobila kao i automobila koji su usko povezani sa WV grupacijom.

Drugi dio skupa i završni dio održao se na pomoćnom j pisti Zračne luke Mostar. Kao što je to slučaj kod ovakvih skupova, ni ovaj nije mogao proći bez mini utrka. Ovaj put, u ne tako jakoj konkurenciji, pobjedu je odnio član WV Team ‘Ljubuški’ Hrvoje Pavlović sa Golfom 2.

Pored sudionika samog skupa na završnom djelu skupili su se zaljubljenici i drugih vozila, a treba istaknuti da je cijeli skup podržao i Vice prvak Bosne i Hercegovine u utrkama Ubrzanja discipline A10 klasa SP5 Kristijan Kurečić koji inače vozi BMW-a, ali podržava sve slične manifestacije.

Kao i svaki auto skup i ovaj je prošao u duhu druženja i razmjene iskustava, a sve na temu limenih ljubimaca. Naravno mogli su se vidjeti neki novi projekti pojedinih trkača koji će od ove sezone tražiti svoje mjesto među najboljima. Skup koji je bio održan u Ljubuškom i Mostaru bio je međunarodnog karaktera.

(Bljesak.info)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.