Škripari uoči hercegovačkog derbija poslali oštru poruku

Škripari
NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski u subotu će odigrati novi hercegovački derbi.

Najvatreniji navijači “Plavo-bijelih”, Škripari, su večer prije utakmice protiv Zrinjskog poslali oštru poruku.

Oni su naime u središtu Širokog Brijega postavili transparent, a što na njemu piše možete pogledati na fotografiji.

(www.jabuka.tv)25 komentara

 • Super transparent samo ppstavili su ga oni koji nas previse sramote i previse kaznj zbog njih dobijemo… Ubuduce pamet u glavu, neprijatelji samo čekaju priliku da nam napakoste

 • DRELE ovo mi puno više na Zd. i Zo. Mamića i njihovo kme kme kmee hoću služit kaznu u BiH.. Velike rvatine pobjegle iz države u koju su se zaklinjali i usput šurovali po beogradu sa srbijancima itd. Nadam se da će nosati Župan Dobroslavić izgubiti izbore. Stara ovnina već je 12 godina na vlasti, ima 72 godine. A u hdz kakaju da treba mlade zaposliti..

 • Stranka koja je iselila najviše ljudi, zna se. Nikakav Komšić ni Izabegović nemogu ništa koliko ti može zla učinit tvoj najbliži. Privatne škole, kupljene diplome, robovlasničke firme i očajno pravosuđe. Temelj za raseljavanje normalnih i školovanih. Tko ovo demantira ili je lud ili je bezobrazan da prizna ovo.

  • Dašta, NK Široki nikad nije ovisio o HDZu. 2 titule sigurno nisu imale pomoć tada od HDZa, nije imao pomoć od tajkuna uvezanih s vrhom HDZa, može bez para Elektroprivdrede i Eroneta, institucija i svega. Sam od sebe se klub podigao….

 • JOPA zamisli na Fejsu ima stranica Hdz glasači iz Irske. Zamisli koji glupi isprani mozgovi otvaraju takvu stanicu fuj. Ali i HR Biskupi su teški licemjeri. Ližu se sa Hdz lopinama umjesto da budu uz narod i sirotinju..

  • Ti pseto orjunaško. Hebo te Tito, Ante Jurjecić baja, Vicko Jrstulović, Bruno Vuletić i ostala zločinačka banda koljača iz 2. svjetskog rata. Hebo te Sanader i Nadan Vidošević, to su tvoje junačine. Obična psetenja kao i ti. Sigurno tii je did 45. klao po Hercegovini.

 • Za Hajduk Dubrovnik kao prvo ubij se budaletino šta ima vas župan sa nama i Širokim kao i Zdravko i Zoran kojima se radi zlo imaju pravo na pravo samo sto vi to nećete nikada razumjeti. Široki ne daj se nema predaje jesmo mali ali i srca i duše velike.

  • Bravo Škripari svaka vam čast ,a ovaj jedan šupu.k stalno provocira ,neće dugo večeras smo ih ubili u pojam samo Široki

 • ovaj transparent.skupoce.nk.siroki.kostat.svejeovo napisano bosnjacima.sacekajte.subotu.ili nedeiju.spusticemovas do devetog.mjesta.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.