ŠKRIPARI: UEFA maltretira normalne klubove

Neki dan smo najavili današnji (15:00, hercegovinalive.com) ogled našeg kluba u dalekom Kazahstanu, predalekom i nedohvatljivom za sve pa skoro i za same igrače. U tom tekstu smo se s malo ironije dotakli UEFE i njihovog poimanja Europe.

A nakon puta naše ekipe tamo i maltretiranja od strane naših protivnika nadamo se da će svima postati jasnije u kakve zemlje igrači putuju i s kime uopće igramo te da je to daleko od Europe ne samo po udaljenosti. Naime nakon usmenog dogovora o reciprocitetu viza u klubu su bili mirni i pripremali su ostale stvari.No u nedjelju stiže dojava da od toga neće biti ništa te da se one mogu izvaditi redovitim putem Zagreb/Sarajevo.

Dok  se ekipa spremala u klubu su otišli u Zagreb i nakon 10 izdanih viza “pada sustav”. Kinezi ne žele razgovarati posebice na hrvatskom, engleskom samo na svom jeziku uz jako bahato ponašanje, upitan je cijeli put. Šalje se čovjek u Sarajevo da proba gore jer su igrači već blizu poleta prvim avionom (od tri) a bez tih viza ne mogu niti početi put. Na sreću BiH službe lijepo reagiraju i dopuštaju boarding u prvi avion a ovi u Zagrebu u ambasadi isto popuštaju pa se vize šalju scanirane preko mobitela i to je bilo dovoljno za polazak ka Beču. U Beču su ih čekali svi potrebni dokumenti i što se puta tiče sve je proteklo u redu. Po dolasku bahatost se nastavlja na njihovom terenu, od korištenja jedinog platežnog sredstva naravno lokalnog uz strašne provizije, od doručka od 32 dolara, itd.

Nećemo više moriti ali ovo je još jedna sramota, o kojoj svi šute o kojoj malo tko zna i ostat će na ovome. Pa evo koga zanima Against Modern Football. (Skripari.org) 

(www.jabuka.tv)5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.