Škripari ponovno u akciji: ''Darujmo svima dostojanstven Božić''

Škripari već nekoliko godina uoči blagdana Božića organiziraju humanitarnu akciju ”Darujmo svima dostojanstven Božić”. Ovom akcijom navijači Širokog Brijega pomažu najugroženijim sugrađanima, a svake godine skupljaju se osnovne potrepštine poput ulja, brašna, soli, šećera… 

Svoje donacije možete ostaviti u Klubu navijača koji se nalazi podno sjeverne tribine stadiona Pecara, od 17. do 19. prosinca 2013. godine od 18:00 do 21:00 sat.

Ukoliko želite pomoći, a ne možete osobno doći, javite se na mail: [email protected] 

hum

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

  • Sve pohvale za naše Škripare..Svaka vam čast i Božiji Blagosov…ovo treba hvalit i slavit a ne načelnika koji stavi msku i iziđe glumit finoću među narod a vidimo dovoljno njegovu finoću i ljubav prema gradu i gradanimim..Svima je ogorčenost i za Božić stvorio..njemu na dušu mi cemo uživat još uvjek ima ljudi koji drže i do Boga i do čovjeka..svaka čast.

  • svaka cast momci,stvarno me iznenadjujete,prvo sa ovime,pa onim uredjivanjem grada(grafiti i bojanje ograda),za razliku od nekih brinete se za grad koji volite,a ne ko neki foteljasi,jos jednom naklon do poda

  • to su moji ŠKRIPARI bravo momci i kad paćenici u ovome gradu govore tipa “klošari” ee pa ti klošari pridonose ovome gradu za razliku od vas svaka čast!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.