Školarci iz Mostara se odrekli novca za slatkiše i poklonili ga vatrogascima da kupe bolju opremu

Za razliku od države koja štedi na vatrogascima, dvoje djece iz Mostara, čiji roditelji imaju kuću u Tučepima, odlučilo je sav novac iz svojih kasica prasica uplatiti vatrogascima iz Tučepa, kako bi mogli obnoviti svoju opremu. Danas su u prostorije DVD-a Tučepi došli s bakom i donijeli uplatnicu na kojoj se vidi da su uplatili 1000 kuna te crteže koje su nacrtali za vatrogasce.

U razgovoru za Index, zapovjednik DVD-a Tučepi Goran Bušelić kazao je kako im je posebno toplo oko srca jer se radi o maloj djeci koja su ih ovim velikodušnim činom oduševila.

“Svi smo iznenađeni i oduševljeni ovom gestom. Takvi postupci nam daju snagu da se trudimo i radimo ovo što radimo u ovakvim uvjetima kakve imamo. Drago nam je da ljudi zbog kojih to radimo prepoznaju i cijene naš trud, bez obzira na njihovu dob”, rekao nam je kratko Bušelić.

 

“Osmogodišnja Tamara Bošnjak i Matija Vican (7 godina), koji su inače iz Mostara a imaju kuću u Tučepima došli su danas u DVD Tučepi sa svojom bakom Olgom Mandić.

Djeca su odlučila da sav novac iz njihove kasice prasice doniraju vatrogascima i pomognu im da kupe sebi bolju opremu, odrekli se sladoleda i slatkiša u korist vatrogasaca, prenosi Index.hr.

Matija i Tamara su prilikom dolaska donijeli crteže za DVD Tučepi i uplatnicu sa uplaćenim iznosom. U ime Vatrogasaca Tučepi jedno neizmjerno i veliko HVALA”, piše na Facebook stranici uz objavljenu fotografiju uplatnice s iznosom od 1000 kuna.

(www.jabuka.tv)

 

 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.