Druženje navijača Širokog Brijega i Aberdeena, objavljeni i početni sastavi

Kojih pola sata prije početka uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige između Širokog Brijega i Aberdeena na stadionu Pecara trenutna temperatura je 32 celzijuseva stupnja, u gradu vlada izvrsna atmosfera, navijači dvaju klubova zajednički se druže i očekuju utakmicu, a upravo smo doznali i početne postave večerašnjih suparnika.

ŠIROKI BRIJEG

Bilobrk, Matić, Barišić, D. Ćorić, Čabraja, Menalo, J. Ćorić, Begonja, Bralić, Krstanović, Marković.

ABERDEEN

Lewis, Logan, Shinnie, Considine, O’Connor, Reynolds, McLean, Stewart, Mackay-Steen, Stockley, Christie.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Tako se docekuju gosti balije takozvane mostarske antife.Ucite se na ovome primjeru primitivci vi koji se borite protiv mrznje i podjela.

  • Mislim da se sad jasno vidi gdje živi uljudan narod a gdje žive divljaci. Mogli bi se puno veći gradovi ugledati na Široki koji im je pokazao kako se ponaša prema gostima. Sad još privest kraju drugo poluvrijeme, po mogućnosti im uvaljat gol i mogu mirno nazad na otok:)

  • Anonimno oni su usred utakmnice (mislim na Aberdeena navijače) pokazivali srednje prstove , skakali po onom kavezu, bacali plastične čase i ostale predmete.

    • A ti si očekivao da će Škoti nakon 10 točenih sjediti na tribini i moliti krunicu? Ljudi su i nakon utakmice ostali kraj stadiona u kafiću i pili pivu, i kolko znam nikakva sranja nisu radili, te sitne provokacije na utakmici su kamilica u odnosu na ono što se događa kad igraju neki klubovi iz naše države

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.