Škola programiranja “Enter” iz Širokog Brijega prima nove polaznike tečajeva

Danas se gotovo sve grane industrije oslanjaju na tehnologiju da bi mogle funkcionirati. Programi omogućuju stručnjacima u zdravstvu, poslovanju, prodaji, izgradnji, grafičkom dizajnu, profesorima i drugima da obavljaju svoje dužnosti s nikad većom lakoćom i fleksibilnošću, a sve to dugujemo programerima.

Kreativni ste? Kodiranje nije nužno krajnji cilj, nego sredstvo. Ako naučite kodirati moći ćete napraviti svoje igrice, web stranice i alate.

Mislite da je za Vas “prekasno”? Glupost! Nikada nije prekasno naučiti kodirati. Čak i ako niste početnik, sigurno možete i Vi nešto novo naučiti. Što više znate, više možete napraviti.

Najteža stvar kod učenja bilo kojega jezika je pronaći dobro mjesto za početak. Škola programiranja “Enter” u Širokom Brijegu tu je da Vam u tome pomogne.

Uđite s nama u svijet računala. Ne trebate se bojati da ćete nešto slomiti, ionako je sve virtualno, navode iz Škole programiranja Enter.

U ponudi su tečajevi za sve generacije. Srednjoškolci i odrasli mogu naučiti osnove programiranja u C jeziku, baze podataka, web dizajn, a za djecu smo pripremili vizualne jezike kao što su Scratch i robotiku uz mbot robote.

Novost je da smo ove godine održali ljetni kamp robotike u trajanju od 40 sati, gdje je svaki polaznik dobio poklon set za robotiku sa ciljem samostalnog učenja i napredovanja.

Upišite jedan od tečajeva u našoj školi i pridružite se milijunima koji svojim radom tvore budućnost, navode iz ove Škole programiranja.

Prijave i više informacija:

Filip Galić: 063/418-198
Marko Čuljak: 063/495-847
Putem Facebooka: Škola programiranja Enter
Putem e-maila: [email protected]
Putem poveznice: goo.gl/f6ZS87

(www.jabuka.tv)