Škola nogometa Međugorje osvojila prvo i drugo mjesto na turniru u Stuttgartu

Momčad godišta 2007. osvojila prvo mjesto, a momčad godišta 2005. bila viceprvak na jakom turniru u Stuttgartu.

Nakon mnogih osvojenih turnira ovih zadnjih godina, momčadi godišta 2005. i 2007. Škole nogometa Međugorje (ŠNM), osvojila je prvo i drugo mjesto na Međunarodnom turniru u Stuttgartu (E-Jugendturnier SGM Kemnat Heumaden Stuttgart).

Međugorci 2007. su ubilježili pet pobjeda, jedan poraz, uz gol razliku 38:14 (+24). Međugorci 2005. su ubilježili pet pobjeda, jedan poraz i jedan neriješeni,  uz gol razliku 22:10 (+12). Prvo mjesto je uzela ekipa Stuttgarta, koja je za nijansu bila bolja od Međugorčana, javlja Večernji list.

Na turniru su bile ekipe iz Stuttgarta i okolice, te iz Munchena i okolice.

Obje te generacije nogometaša iz Međugorja su već od ranije među najboljim momčadima svog uzrasta, što pokazuju i brojni turniri koje su osvojili u Hrvatskoj i BiH, a sada i u Njemačkoj.

Prije nastupa u Stuttgartu, mladi nogometaši Škole nogometa Međugorje predvođeni trenerima Mladenom Pervanom i Danijelom Bajkušom posjetili su dva stadiona na kojima igraju Bayern i Stuttgart,  Alianz Arenu u Münchenu i Mercedes Benz Arenu u Stuttgartu.

Djeca su mogla uživati u možda najljepšim stadionima na svijetu i zajedničkom druženju i slikanju sa igračima.

Osim turnira, Međugorcani su imali jedan dan treninga da se upoznaju sa radom njemačkih trenera i njihovim školama nogometa.

Škola nogometa Međugorje zahvaljuje svima, koji su na bilo kakav način pomogli da dođemo na turnir, a posebice se zahvaljuje organizatoru turnira i roditeljima koji su primili i ugostili našu djecu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.