Škola nogometa HŠK Zrinjski ispratila trenera Nenada Gagru u GOŠK i donijela nove kadrovske odluke

Dogovorom HŠK Zrinjski Mostar i NK GOŠK Gabela realiziran je prelazak trenera juniora HŠK Zrinjski Nenada Gagre za trenera prve momčadi kluba iz Gabele.

Ovom suradnjom GOŠK je dobio kvalitetnog trenera koji će svojim znanjem i trudom pokušati ispuniti glavni cilj Gabeljana, a to je povratak u Premijer Ligu BiH, dok je Zrinjski ovim dogovorom pokazao kako želi ulagati i u stručni trenerski kadar, budući da je Gagro nakon nekoliko uspješnih sezona na klupi juniorske momčadi, s kojima je osvojio dva naslova prvaka, dobio priliku karijeru nastaviti u seniorskom nogometu.

Pored iznad navedenog u petak je u prostorijama Škole nogometa HŠK Zrinjski Mostar održan redoviti sastanak voditelja iste Dragana Perića i trenera u Školi nogometa.

Na sastanku su donesene sljedeće odluke:

Draženko Bogdan imenovan je za zamjenika voditelja Škole nogometa HŠK “Zrinjski” Mostar, zatim će biti zadužen za individualni rad s polaznicima Škole, a ujedno će biti i voditelj skauting službe;

Elvis Margeta postavljen je za trenera U19 momčadi, a asistent će mu biti Teo Krešić.

Teo Krešić postavljen je za trenera U17 momčadi, a asistent će mu biti Elvis Margeta;

Dubravko Orlović koji je dugi niz godina uspješno vodio selekciju U13 (predpioniri), a u sezoni iza nas s ovim uzrastom upisao je sve pobjede u Prvoj Ligi HNK/Ž za predpionire i u završnici predpionirskih prvaka Ž/K FBiH uz jedan poraz zauzeo treće mjesto, imenovan je za trenera U15 momčadi, a asistent će mu biti trener Dragan Vrdoljak

O promjenama u drugim selekcijama Škole nogometa odlučivati će se naknadno nakon održanih sastanaka s Upravom kluba, a javnost će biti na vrijeme obaviještena o konačnim odlukama.

Nakon održanog sastanka treneri zajedno s voditeljem nogometne škole ispratili su trenera Nenada Gagru u njegove nove trenerske izazove i zaželjeli puno sreće u daljnjem radu, navodi se u priopćenjue Škole nogometa HŠK Zrinjski.

Voditelj Škole Dragan Perić tom prigodom treneru Nenadu Gagri darovao je dres HŠK “Zrinjski” Mostar s potpisima svih trenera u nogometnoj školi, kao uspomenu i zahvalu na dosadašnji rad u nogometnoj školi HŠK “Zrinjski” Mostar.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Omladinska škola HAŠK Zrinjskog je tu samo zato što mora postojati,niti tko drži do te škole,niti će izbaciti bilo kojeg nogometaša.Pa pogledajte čija djeca treniraju i tko su im roditelji.Šepure se po Zagrebu, Beču,Sarajevu,Rijeci i drugim gradovima,nema tu boljitka za Zrinju,ali šta se može dok ima love biće i rezultata,a ako nestane nek nam je Bog i Alah na pomoći…..

    2
    1
  • Trener U 17 ekipe katastrofalan,ima i on dijete,bit će dobro ako mu se na djetetu ne vrati.Valjda mu treba dati da dijete igra,rastjeruje hrvatsku djecu,ali sve se piše i pamti.Puno je dječačkih srca i nada pogazio,nemože se dobru nadati.

  • Teo Krešić nula trener,pedagog,kao čovjek bezobrazan i odvaratan.Ne znam ko ga postavi da rastjeruje djecu.Nikad nije izbacio igrača niti će.Najgori trener u školi nogometa postavljen u najosjetljivijoj razvojnoj fazi za mlade nogometaše.Ima i on dijete i trebao bi znati da se sve pamti.Lako je pogaziti dijete od 15-16 godina,ali ima neko ko sve prati i neko ko će uzvratiti i nakon što prođe puno puno godina.Pa će se ovaj bezobrazni čovjek zapitati i sjetiti dječaka koje je bezobzirno gazio.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.