Škola nogometa AS Međugorje osvojila Premijer ligu u uzrastu 2009. godišta

Završena je Premier lige za 2018./2019. godinu u uzrastu 2009. koja je se igrala u Horizontu mira u Zvirovićima – Međugorje.

Dječaci pod vodstvom trenera Danijela Bajkuše suvereno su se prošetali kroz ovo natjecanje bez ijednog poraza uz 20 pobjeda i 2 neodlučena susreta.

Potvrda je ovo te plod dugogodišnjeg i sjajnog rada škole nogometa AS Međugorje, čiji mladi polaznici ostvaruju sve značajnije rezultate na natjecanjima mlađih dobnih kategorija, kako u Hercegovini, tako i u široj regiji.

Organizator Premier lige je škola nogometa AS Međugorje, koja je nagradila sve klubove i trenere s medaljama i peharima te sa raznim slatkišima i osvježavajućim pićima, a najboljeg igrača, strijelca i golmana Premier lige sa statuama, natjecalo je se 12 klubova iz Međugorja, Mostara, Čitluka, Čapljine, Bileće, Trebinja, Posušja, Neuma i dr.

Konačni poredak:

  1. ŠN AS Međugorje
  2. HŠK Posušje
  3. ŠN Limači Čapljina
  4. HŠK Zrinjski Mostar

Najbolji igrač Premier lige je Noa Tadić iz ekipe ŠN AS Međugorje. Najbolji strijelac Premier lige je Paulo Bašić iz momčadi HŠK Posušje.

Najbolji golman Premier lige je Nikola Alilović iz ekipe ŠN Limači Čapljina.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim klubovima koji su se natjecali, svim igračima i trenerima, njihovim roditeljima na strpljenju i korektnom ponašanju za vrijeme odigravanja Premier lige za ovu sezonu. Hvala sponzorima bez kojih se ne bi moglo organizirati ovakvo natjecanje, a kada vidimo našu djecu zaigranu, zdravu, veselu i zadovoljnu onda smo svi na dobitku, jer je to bio i cilj ove organizacije. Ne smijemo zaboraviti i pohvaliti organizatora Premier lige ŠN AS Međugorje i njene trenere, a to su Danijel Bajkuša – Bajki, Mladen Pervan – Mrđo i Željko Akmadžić – Akma, ističu iz Škole nogometa AS Međugorje.

Nova sezona Premier lige 2019./2020.g. započinje već idući tjedan, a mnogi klubovi iz Hercegovine su najavili nastup za iduću sezonu kao i NK Široki Brijeg, isto tako najvjerojatnije i klubovi iz Hrvatske koji su izrazili želju da bi nastupali i igrali na Premier ligi.

Premier liga će se odigravati na terenima Horizont mira u Zvirovićima, nogometnom kampu ŠN AS Međugorje, satnice i termini odigravanja Premier lige će se održavati u dogovoru s klubovima i trenerima, navode iz međugorske škole nogometa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.