Skoko: Mostarke su za vrijeme bivše Jugoslavije bile najbolje odjevene žene

”Mostarke su za vrijeme bivše Jugoslavije bile najbolje odjevene žene i svaki put kad Mostarka dođe u Zagreb u moj atelje uvijek odabere ono najbolje”, rekao je dizajner Ivica Skoko za Bljesak.info

Skokine haljine koje odišu elegancijom moći ćete pronaći u spomenutom salonu. Također ćete u ovom salonu moći naći replike haljina koje su nosile Bojana Gregorić, Nives Celzijus, Maja Blagdan, te njegova muza Petra Dugandžić.

”Drago mi je da se moje haljine mogu naći u Mostaru u BiH. Nadam se da će to žene to nositi i da ću uspostaviti dobru suradnju s modnim salonom ”La Perla Sposa”. Hercegovke već godinama dolaze u Zagreb i kupuju moje kreacije, ali evo sad sam se ja približio njima. Preko salona ”La Perla Sposa” smo im donijeli ono što ja radim, tako da one ne moraju ići do Zagreba, jednostavno mogu doći u Mostar, u shopping centar Piramida i kupiti moju kreaciju”, rekao je Skoko.

Hrvatski dizajner čije kreacije obožavaju poznate osobe u Hrvatskoj za sebe kaže kako je on dizajner koji se prilagođava svakoj osobi.

”Može se dogoditi da gospođa dođe i ne nađe ništa tu gotovo, ali postoji varijanta da joj se posebno dizajnira da se za nju posebno šiva i ta je opcija otvorena”, ispričao je Skoko.

Dizajner poznat po dizajniraju ženstvenih haljina radi punom parom. Naime, Skoko trenutno radi kostimografiju za seriju ”Nemoj nikome reći” koja će se emitirati na HRT-u.

”Jako sam sretan zbog toga, jako se veselim tom projektu. To je serija koja će se snimati tri mjeseca. Moram reći kako mi je drago što ću raditi s vrhunskim profesionalkama i profesionalcima, našim Hercegovcem Goranom Bogdanom, zatim Senkom Bulić, Ankicom Dobrić, Petrom Dugandžić”, kazao nam je Skoko i preporučio svakom da pogleda ovu seriju.

Također, poznati dizajner priprema novu kolekciju koju će prikazati 18. listopada 2014. godine na Fashion.hr-u.

(Bljesak.info | Foto: Screenshot Jutarnji.hr)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.