Skandalozan video BHRT: Tema kanal na hrvatskom jeziku

Fašistički zahtjevi hrvatskog naroda, i njegovih predstavnika da se u okviru BHRT-a sustava oformi kanal na hrvatskom jeziku sinoć su kulminirali emisijom na tu temu. I umjesto da nas BHT zabavlja narodnjacima u kasne noćne sate, ili informira na starobosanskom jeziku, kako se živi u Maoči gornoj, što je to danas šik za obući  u Visokom i zašto je ispravno reći saopštiti umjesto koristiti ružnu fašističku riječ “priopćiti”, oni nas zamaraju nekakvim marginalnim zahtjevima jednog naroda u BIH kojeg je toliko malo, da šta uopće on traži tamo neka prava (Bajrović).

Ovom prilikom protestiramo Mariu Vrankiću što je uopće dopustio uredniku programa da otvara temu kanala na hrvatskom jeziku u BiH, piše Poskok.info.

Sramotno je također što je tom temom opteretio ugledne ljude koji imaju pametnijeg posla nego raspravljati o kanalu na hrvatskom jeziku. Recimo jednu teta Milicu iz udruženja BH novinari. Kao da Milica nema pametnijeg posla. Zašto niste zvali nekog neozbiljnog, tipa nekog iz neke stranke koja odlučuje o tome kako će biti ustrojena BHRT?

Vrlo je opasno igrati se s kanalom na hrvatskom jeziku u BiH. Kada bi se to postiglo BiH bi poslala poruku Hrvatima u BiH da je BiH i njihova država. I da su jednakopravni u ovoj zemlji. Što bi na neki način demantiralo sve ovo što mi pišemo godinama. A mi ne želimo da ne budemo u pravu.

(Poskok.info)

23 komentara

 • hebem im uvijek, vazdsa i za sva vremena mater fašističku, multietničku, balijsku, četničku,partizansku, udbašku i šoviniističku

 • Ovakve fašističko-komunističke televizije treba ignorirati, uništiti, ukinuti i nipošto ne plaćati pretplatu. Ovo fašitičko protivhrvatsko qovno od televizije treba odmah ugasiti. Ova guska voditeljica stalno prekida Šutala, ali ne i ovog balijetinu Gotovušu. A kravetina Milica je obična četnikuša i smrdi nečovještvom.

 • Svatko tko plaća (ovakvio) tv program je antihrvat. Pa vidite li narode što ovi traže? Traže da nam ga zabiju do balčaka, a da im mi kličemo zato što nas tretiraju kao nižu vrstu, da budemo oduševljeni što nam zapostavljaju jezik, hvalimo ih, divimo im se i još dobro platimo.

 • Ja mislim da ne treba taj dodatni trosak za ovu napacenu nam drzavu
  Pa zar nam nije dovoljno ovo sto imamo pitam se i stim rijecima zakljucujem svoje izlaganje na ovu temu
  Hvala

 • Koliko gadosti su ove spodobe s FTV dosad iznijeli na Hrvatski narod to je strava. Ili ima jedna stvar mogu si hebat nanu, neće nas nikad pokorit. A što se tiče naših političara koji bi nas tribali zastupat, jedno veliko ništa!

 • narode je li to moguće da se ovo događa u 21 . stoljeću hercegovci nikad neće prihvatit turcizam i srpsko parče nikad …Čoviću ako treba idemo do Strzbura ako treba

 • Vidjeli smo kakva je tv federacije kad su bili neredi u sirokom kad su navijaci horde zla raZbijali NAS grad I kad su njihovi navijaci mavali pistoljem kraj stadiona nisu to tiki objavit ni HTC nije objavila a je nova tv I Zato Drago sirokobrijezani gledajte samo NOVU TV jer NAS je samo ona branila

 • Cova vatromet organizira predao clanstvo za EU nemojte tako ovo je nasa BiH tako Cova kaze,sad ce i treci. A zna se tko je na celu ove kuce tj.ciji igrac sami znate tko hrvat je

  • U pravu si ovakva država nemoze u uniju,,to su tri države u jednoj,,a dok su u jednoj uvijek će bit sranja,na kraju rat.jer ovo je mala Jugoslavija gdje se opet udara po jednom narodu,a taj narod bi opet mogao “ustat”

 • na moju radost moja djeca neće da čuju za ovi bosanski jezik nazadan od našeg hrvatskoga jer je njima uporabni govor samo i samo HRVATSKI

 • Ovo sam pitanje postavio Ovoj novinarki iz Banjaluke
  a sam Hrvat koji sam prisiljen živjeti u Bosni i Hercegovini jer nisam u mogućnostni je napustiti imam ženu i troje djece….moja supruga radi a ja sam jedan od 650000 nezaposlenih a 5.5 godina najboljeg života ostavio sam u ratu kojega nikome ne bi želio na kućnom pragu. Ovo što Ja moja supruga i moja djeca gledamo na BHRT1 I Fatima TV nije moja televizija nego fundamentalistička televizija koja svakim danom svojim govorom mržnje povećava jaz izmedju naroda koji žive u BOSNI I HERCEGOVINI. Ovo sam napisao velikim slovima jer se od kraja rata žele uvesti neki novi pojmoivi…BOŠNJACI i BOSANSKI JEZIK. i država BOSNA ILI BOSNIA u svijetu. ZAŠTO???? Ako mi žiivimo u Bosni i Hercegovini …zar nebi bilo normalno da se i jezik zove BosanskoHercegovački jezik….i to nije nikakav nacionalizam ni fašizam. moje dijete mene pita gledajući ove televizije u službi muslimanske politike u kojoj sam ja vojsci bio i jesam li ja okupator…a svi smo mi branili svoj prag….o TOME MI MOLIM VAS ODGOVORITE!!! Kako će moje dijete znati da sam ja dragovoljac domovinskog rata koji sam ustao i ostao da se borim da mi netko na kućnom pragu ne zakolje ili granatom uništi obitelj…a na Mostar je palo preko 100000 granata….ja sam ih preživio ali danas i te kako osjećam posljedice i imam PTSP ali nemam nikakvu beneficiju NITI IMAM POSAO…..DAJTE MI ODGOVORRE….

 • Hercegovina je naša zemlja,tu žive Hrvati,,oduvijek,,mi nismo doseljenici u BiH,,doseljenici su turci,,Hercegovinu prepojit hrvatskoj gdje i pripada,,ili da bude Hercegovina država.

 • Zar svaki kanton onda nebi mogao odredenu minutazu trebao imat ,ovako kad se TV- Hrvatski program ili kanal ,digli se na zadnje noge .
  Svoje govorno podrucje svak voli slusat a postujemo tude .Nikog ne prisiljavamo da gledaju i slusaju nas jezik !

 • Sad neka netko kaže da se koristim govorom mržnje: Dakle, hebem balijsku i četničku nanu i kevu svim koji su protiv hrvatskoga jezika i hrvatskoga kanala., Hebem im još balijski i četnički fašizam, komunizam, multietničnost, toleranciju, Titu, tekovine NOB, bratstvo i jedinstvo i sve što na ovo podsjeća. Za dom spremni!

Komentiraj: