Sjednica Vlade ŽZH: Mate Begić zadužen za TIP u Posušju

U četvrtak 8. ožujka 2018. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, održana 98. sjednica Vlade Županije Zapadnohecegovačke.

Vlada je na sjednici utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima Županije Zapadnohercegovačke i uputila ga u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava “Tekuće zalihe” Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu za razdoblje siječanj – prosinac 2017. godine, zatim Izvješće o radu Ministarstva gospodarstva za 2017. godinu, Plan rada Ministarstva gospodarstva za 2018. godinu, Izvješće o radu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa za 2017. godinu, Plan rada Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa za 2018. godinu, Izvješće o radu Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi za 2017. godinu, Plan rada Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi za 2018. godinu, Izvješće o radu Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša za 2017. godinu, Plan i program rada Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša za 2018. godinu, Izvješće o radu Uprave civilne zaštite za 2017. godinu, Program rada Uprave civilne zaštite s financijskim planom za 2018. godinu, Izvješće o radu Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove za 2017. godinu, Program rada Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove za 2018. godinu, Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo za 2017. godinu i Program rada Zavoda za javno zdravstvo s financijskim planom za 2018. godinu.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2018. godinu, Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskoga plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2018. godinu, Odluku o programu utroška sredstava “Tekući prijenosi za programe kulture” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu, Odluku o programu utroška sredstava “Tekući prijenosi za šport”, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu, Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, Odluku o prijenosu sredstava “Tekući prijenosi Javnoj ustanovi Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu te Odluku o prijenosu sredstava “Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu.

Rješenjem Vlade, Mate Begić imenovan je za osobu ovlaštenu za obavljanje ovlasti i obveza na osnovi državnoga kapitala u poduzeću TIP p. o. Posušje, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.