Sjećate se Rafe? Za ulogu oca pripremao se i čitao knjige, veliki je vjernik i živi po Božjim uvjerenjima

Rafael Dropulić Rafo bio je pobjednik realityja Story ”Supernova Music Talents” i ”Farme”, gledali smo ga po medijima i televiziji, ali danas vodi jedan sasvim drugačiji život.

Rafael Dropulić Rafo domaćoj je publici postao poznat nakon što se proslavio u showu Story Supernova Music Talents poslije kojeg je čak objavio i album, a onda je 2005. osvojio pola milijuna kuna i u ”Farmi”, još jednom realityju Nove TV.

No zadnjih godina Rafo se odmaknuo od medija, a posvetio se poslu, studiranju i obitelji. Nedavno je postao i otac. Za ulogu roditelja pripremao se dugo i čitao knjige, no kako kaže, stvarnost je ipak drugačija. Rafo je veliki vjernik i trudi se živjeti po Božjim uvjerenjima, piše 24sata.

Apsolutno podržavam inicijativu ‘‘U ime obitelji’ i sve što oni rade. Nisam se molio ispred bolnica samo zbog nedostatka vremena i moje lijenosti, izjavio je Rafo za 24sata.

Iako više skoro pa uopće ne nastupa, tu i tamo održi pokoji koncert ili s reperom Antom Cashom, koji se također okrenuo vjeri, zapjeva u crkvenom zboru.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • okle sad njega, koga zaboli neka stvar za njega, šta me briga o njemu i njegovoj intimi, ovo je očiti pokazatelj bolesne želje za samopromocijom kod nekih ljudi tipa Rafo, i ovo je licemjerno što priča, o vjeri, molitvi i slično, a sebe fino prvom prilikom preko štele uhljebio u gradsku upravu u Zg, ma daaj čovječe! što nisi osto u svojim Pločama i dolje obitelj podigo, i dolje se borio za svoje i dolje išo na misu, najlakše je vako, pametovat drugima a njemu noge umočene u med 500 km dalje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.