Sjećate se dječaka s omota ove čokolade? Pogledajte kako izgleda sada kao 29-godišnjak

Na Filmskom festivalu u Veneciji ovih dana je pažnju privukao zgodni Alessandro Egger čije ime možda nije toliko poznato, ali kao dječak je bio jako popularan i to zato što se njegova slika nalazila na omotu poznate Kinder čokolade.

Ovaj 29-godišnjak sada je maneken i glumac a rodio se u Beogradu gdje je neko vrijeme i živio te je o tyom periodu svog života pričao jednom prilikom za medije. Alessandro se iz Beograda 1991. godine preselio u Italiju i tamo su ga angažiralo za reklamu i omot ove i danas omiljene čokolade.

Ozbiljnije se manekenstvom počeo baviti s 21. godinom i nosio je revije za poznate modne brendove, a početkom ove godine u razgovoru za Blic prisjetio se perioda dok je živio u Srbiji.

Prije odlaska u Italiju živio sam na Banovom brdu, gdje mi još žive prijatelji s kojima sam i dalje u kontaktu. Do svoje 13. godine redovito sam se vraćao u svoj kraj, ali kasnije zbog posla i drugih obaveza više nisam stizao dolaziti, ispričao je Alessandro i dodao kako mu nedostaje turska kava i tržnica.

Bavio se i glumom pa je snimao seriju “Medico in famiglia” i nakon toga vratio se u Milano tražeći novi posao, a ono što se dogodilo nalik je scenama iz filmova.

Ušao sam u Versace i pitao treba li im konobar, prodavač, bilo što i to je čuo casting direktor. Bilo je kao u filmovima. On je stajao iza mene i samo mi je rekao: “Dođi ti sa mnom”. Izmjerio me i sutradan sam već sjedio s Donatellom Versace. Tako je počelo sve, bilo je jako zanimljivo pa sam čak i ostavio glumu, ispričao je.

U vezi je s bivšom Miss Rumunjske Madalinom Doroftei i već godinama žive zajedno.

View this post on Instagram

Servono parole per questa foto? 🥰

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.