SIT 2012: Natječaj za izradu mobilnih aplikacija

Na trećem Sajmu Informacijskih Tehnologija (SIT), koji će se održati 26. i 27. travnja 2012. godine u Hotelu Park u Širokom Brijegu, posebna pozornost bit će usmjerena na razvoj mobilnih aplikacija i oglašavanje preko mobilnih uređaja.

Zbog ovogodišnjih tema sajma održala se i radionica za izradu mobilnih aplikacija u pet predavanja po tri sata, gdje su obrađene praktične teme razvoja mobilnih aplikacija uz podršku predavača i članova UPIT-a. Program tečaja obuhvatio je teoretsku nastavu iz oblasti kreiranja mobilnih aplikacija za Android uređaje sa besplatnim alatima koje nudi Google, te radionicu usmjerenu na stjecanje praktičnih vještina u daljnjem razvijanju mobilnih aplikacija. U radionici je sudjelovalo 12 polaznika, koji će se prijaviti za natječaj za izradu mobilnih aplikacija, te pomoći popularizirati korištenje mobilnih aplikacija u svakodnevne svrhe.

Na temelju iskustva sa radionice SIT raspisuje natječaj za izradu mobilnih aplikacija. Teme natječaja su Široki Brijeg, tema u kojoj kandidati moraju prikazati Široki Brijeg na bilo koji način koristeći mobilnu aplikaciju, te druga tema natječaja je poslovna Android aplikacija. Poslovne aplikacije su široka tema i podrazumijeva korištenje mobilnih aplikacija za kvalitetnije obavljanje posla. Ovaj natječaj daje priliku mladim programerima mobilnih aplikacija predstavljanje svojih kreativnih ideja široj publici. Više o natječaju i prijavi za natječaj pročitajte na www.sit.ba.

Pozivamo sve poslovne subjekte na sudjelovanje i promoviranje na Sajmu Informacijskih Tehnologija, koji se u prošle dvije godine postavio kao centralni tehnološki događaj u regiji i mjesto na kojemu su ostvareni mnogobrojni poslovni susreti. Posebnost ovog sajma je u tome što izlagači pronalaze potencijalne partnere preko poslovnih ljudi koji posjećuju predavanja i imaju priliku direktno kontaktirati ljude iz marketinga ili uprave najvećih tvrtki u Hercegovini.

Za prijavu i detaljnije podatke oko sudjelovanja molimo posjetite www.sit.ba.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.